Italiaanse design meubelen

Viva Italia! Italianen staan wereldwijd bekend voor hun smaakvolle designs. Niet alleen in de modewereld, maar ook de meubelensector. Italiaanse design meubelen doen heel wat harten sneller slaan met hun stijlvolle vormgeving en kwalitatieve materialen.

Italiaanse lederen salons

Italiaans meubelmerken staan voornamelijk bekend voor hun prachtige lederen salons. Deze zitmeubelen houden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Ze zijn mooi én praktisch - het beste van twee werelden dus. Met hun tijdloze uitstraling passen Italiaanse lederen salons in elke woonstijl. Goed om te weten; de meeste zetel zijn ook in een stoffen bekleding verkrijgbaar.
 

Voor elke kamer in huis.

Italiaans design staat niet alleen synoniem met salons en andere zitmeubelen. In onze collectie is tevens een ruim assortiment kasten en tafels van Italiaanse merken te vinden. Liefhebbers van deze ontwerpstijl kunnen zich dus volledig laten gaan.

Italiaanse meubelmerken.

Bij Gero proberen we onze klanten een zo breed mogelijk gamma aan te bieden. We hebben merken van over heel Europa. Italiaanse toppers als Cattelan Italia, Pedrali en Calia Italia mogen dus niet ontbreken. Breng binnenkort een bezoekje aan onze toonzaal in Lier en ontdek zelf alle Italiaanse meubelmerken!