Nu GROTE KORTING op Carl Hansen & Søn Wishbone stoelen!
check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Voor bedrijven

divider
Jouw business is onze zaak. Doe beroep op Gero voor ieder interieurconcept.
Vraag vrijblijvend advies

Voor elke professional

Ook aan professionals hebben we gedacht. Start je een nieuwe horecazaak op en zoek je nog de juiste meubels en accessoires die 100% bij jouw concept passen? Of wil je jouw kantoor een frissere uitstraling geven met nieuwe bureaus? Heb je een B&B of hotel en zoek je nog de perfecte bedden, kasten en aankleding voor jouw gasten? Ook vastgoedprofessionals kunnen bij ons terecht. We kleden de allermooiste modelwoningen aan met nieuwe meubels, waardoor potentiële kopers meteen verkocht zullen zijn.

Hotel en B&B

Lees meer

Hotel en B&B

Heb je een hotel of B&B en denk je aan ons als interieurpartner? Good thinking. Contacteer ons vrijblijvend en dan zitten we eens samen over jouw plannen. We tonen je dan graag ook enkele realisaties.
Contacteer ons
Sluiten

Kantoor en KMO

Lees meer

Kantoor en KMO

Heb je een klein kantoor of grotere KMO? Ook met de inrichting van professionele work spaces hebben we ervaring. Een mooi aangeklede werkomgeving werkt eens zo inspirerend.

Contacteer ons vrijblijvend om jouw ideeën te bespreken.
Contacteer ons
Sluiten

Horeca

Lees meer

Horeca

Ook met de inrichting van bars & restaurants kan je bij ons aankloppen. Een mooi aangeklede horecazaak is eens zo gezellig. Onze eigen brasserie Mangero is hier een uithangbord van geworden. Alle meubels en woonaccessoires komen uit de winkel.
Contacteer ons vrijblijvend en zitten we samen over jouw ideeën bij een tas thee of koffie.
Contacteer ons
Sluiten

Modelwoningen

Lees meer

Modelwoningen

Regelmatig werken we samen met particulieren of vastgoedprofessionals voor de inrichting van modelwoningen. Een mooi interieur trekt aan en zal de verkoop of verhuur versnellen. Aan de kust, in het Antwerpse, in Brussel. Eigenlijk overal.

Contacteer ons vrijblijvend en dan tonen we je enkele realisaties.
Contacteer ons
Sluiten

Samen jouw plan uitwerken.


Bij Gero begeleiden we regelmatig projecten voor ondernemingen. 
We geven je net die inspiratie die je nodig hebt en begeleiden de totaalinrichting in jouw project van A tot Z.
Wil je eens samenzitten? Vraag vrijblijvend advies.
Laat jouw gegevens na en we zullen je zo snel mogelijk contacteren. Dan bekijken we samen de mogelijkheden bij een tas lekkere koffie of thee.

Het resultaat?
Kijk binnen bij de B&B Ask Lily

 Zo’n tweetal jaar geleden kregen Lily Leys en haar echtgenoot Bob Torremans het fantastische en gastvrije idee om een B&B te willen opstarten in Westmeerbeek (Hulshout), in het zuiden van de Kempen. Sinds 26 april 2019 verwelkomen ze hun gasten op deze luxueuze locatie, in een hoeve met aanpalende paardenkwekerij. Een bed & breakfast heeft uiteraard veel nieuwe meubels nodig voor in de slaapkamers, ontbijtruimte, lounge gedeelte, … Als interieurpartner kozen ze voor Gero.
Enkele Gero medewerkers boekten een kamer en konden zo het comfort in de slaapkamers ervaren. Het ontbijt was top en de gastvrijheid subliem.


Neem een kijkje