Strak en landelijk als topcombinatie

Hier kijken we binnen bij Charissa en Nick, een actief koppel dat onlangs een huis kocht in Pulle. Voor hen is gezelligheid en veel lichtinval heel belangrijk.

Binnenkijken bij klanten

Gepost op 19/02/2020

Dit jonge koppel uit Pulle houdt van een combinatie van landelijk en strak modern. Bij Gero hebben ze meubels gevonden die volledig aan hun smaak voldoen en matchen met het huis van hun dromen. We geven je een inkijk in hun prachtige woning. 

Een interieur zonder overdaad.

Toen we een jaar geleden deze woning kochten, was het meteen duidelijk hoe ons interieur er moest gaan uitzien: landelijk, maar toch strak. We hielden overdaad bewust achterwege en kozen voor een functionele inrichting. Accessoires met telkens andere kleuraccenten zorgen voor een gezellige touch. Inspiratie zoeken we steevast op Pinterest, waar veel creatieve en betaalbare ideeën te vinden zijn. Een echte aanrader voor jonge mensen met een gelimiteerd budget. Maar ook een bezoekje aan Gero kan ons uiteraard altijd blijven inspireren.

Een interieur evolueert.

Een interieur is zoals de mens, je moet het de kans geven om te groeien. Doorheen de jaren zal onze thuis mee met ons evolueren ... Wij houden zowel van landelijk als van modern. Gelukkig voor ons combineert het assortiment van Gero het beste van twee werelden.

Je moet een interieur de kans geven om te groeien.

Charissa & Nick, tevreden Gero klanten

Cognackleurige stoelen.

Onze cognackleurige, stoffen stoelen zorgen voor extra warmte in ons interieur. We hebben veel ramen en dus veel lichtinval in huis. Toch straalt ons interieur veel gezelligheid uit. Dat heeft te maken met de mix van onze meubels die perfect weten te blenden met de warmte van onze parketvloer.

Wij houden van hout.

Deze prachtige, robuuste wandtafel tegen deze lichte muur is een van onze favorieten. Hiermee halen we het stoere karakter van hout in huis. Je kan er zoveel kanten mee uit. Originele woondecoratie mag hier zeker niet op ontbreken.

Woonaccessoires per seizoen.

De woonaccessoires in ons huis wisselen we geregeld. We stemmen ons interieur graag af op het seizoen. In de winter krijgen zachte, velvet kussens en fluffy vachtjes een plaatsje in de zetel. In de lente kiezen we voluit voor frisse kleuren of pasteltinten. Een prachtig boeket tulpen op onze landelijke eettafel kan ook al wonderen doen. Bij Gero hebben de dames van de deco shop ons ook advies gegeven omtrent de keuze van onze woonaccessoires. Dat was zeker mooi meegenomen. We kunnen eigenlijk al niet wachten om opnieuw richting Gero te rijden, om met een wagen vol nieuwe deco items huiswaarts te keren. Ook onze tuinmeubels zijn trouwens dringend aan vernieuwing toe ... 

Inspireer anderen