Op bezoek bij Marlieze & Sam

Een modern interieur in een gerenoveerd huis. Dit toffe koppel voelde zich hier al heel snel thuis.

Binnenkijken bij klanten

Gepost op 20/06/2019

Onze enthousiaste klanten Marlieze & Sam verwachten in augustus hun eerste kindje. Tegen dan willen ze hun liefdesnestje in Heist-op-den-Berg zo compleet mogelijk hebben ingericht. Vorige zomer wonnen ze een interieurstyling met onze huisstyliste Carole. Mede dankzij haar hulp, professionalisme en creativiteit konden ze nog een extra finishing touch geven aan hun smaakvolle interieur. Sinds juni 2018 woont dit koppel in hun droomhuis. Kijk snel mee.

Modern wonen in een gerenoveerd huis.

“Voordien woonden we 4,5 jaar in een compact eenkamerappartementje in Putte. Dat hadden we ingericht in de landelijke woonstijl, maar we voelden dat het stilaan tijd was voor iets anders. Toen kwamen we dit huis tegen, waar we beiden als een blok voor vielen”, vertelt Marlieze enthousiast. “Dit karaktervolle huis werd nog voor onze aankoop helemaal gerenoveerd. Naar ons huis! Er kwamen nieuwe ramen in, de muren werden fris wit geschilderd en er kwam een warme parketvloer te liggen.”

“We konden eigenlijk amper wachten tot deze gerenoveerde woning – een karaktervolle gesloten bebouwing - definitief de onze werd, zodat we op meubeljacht konden gaan. Maar toen brak uiteindelijk ook dat moment aan”, legt Marlieze uit.

“Het startschot om op zoek te gaan naar nieuwe meubels”, legt Sam uit. We hebben een aantal woonwinkels bezocht, maar bij Gero vonden we een match met onze smaak. We moeten je dan ook niet vertellen dat we een gat in de lucht sprongen toen de Gero vrachtwagen met onze gloednieuwe meubelen voor de deur stopte. Alles kreeg een plaatsje, ons interieur kreeg meer en meer vorm. Een huis krijgt toch pas een ziel als er een stukje van jezelf in komt te liggen. Dat hebben we met de keuze van onze meubels en woonaccessoires zeker kunnen doen.”

Liefde op het eerste zicht.

“We waren meteen verliefd op onze twee groene zetels. Toen we die prachtige exemplaren in de afdeling ‘landelijk en strak wonen’ zagen staan, waren we meteen verkocht. De interieuradviseur liet ons nog kiezen uit een dik stalenboek, maar dat was eigenlijk overbodig. Onze keuze stond al lang vast. Die warme, groene kleur zou en moest het worden. Waarom we precies voor deze zetels vielen? Dat is heel duidelijk. Ze zijn zo anders dan anders, zo perfect passend bij de rest van onze meubels”, vertelt Marlieze. “De textuur van deze stof is trouwens zo zacht! Ook onze kat loopt er maar al te graag tegenaan.”

“Ook de Tray Tables van Notre Monde passen perfect in onze zithoek. Deze design salontafels kan je combineren met uitneembare plateaus, hoorden we. Super praktisch! Misschien halen we die ook nog wel in huis”, droomt Sam luidop. “Onze zithoek vormt een mooi geheel. Het contrast met de warme parketvloer en het groen uit de tuin doet alle kleuren extra opleven. Het grote raam zorgt voor veel natuurlijk licht in huis. We zouden echt niet meer zonder kunnen.”

Het totaalplaatje klopt.

Van grote meubels tot de kleinste woonaccessoires. Het geheel is een perfecte match van losse stukken die uitstekend bij elkaar passen. Het volledige plaatje klopt gewoon. Marlieze & Sam hebben zich hiervoor laten adviseren door een van onze interieuradviseurs en door huisstyliste Carole. Het eindresultaat is deze prachtige mix van strak & landelijk. Toen we hen vroegen wat hun droomwoonstijl zou zijn, moesten ze niet twijfelen. Hun antwoord was unaniem. “Onze woonstijl”, was het verdict. 
Dat is iets waar we als woonwinkel altijd naar streven. We willen dat onze klanten voor 100% een match hebben met hun interieur. Missie geslaagd dus.

Zonder de tips en het advies van Gero, zou ons interieur nooit zo compleet aangevoeld hebben.

Marlieze Petzel & Sam van Dingenen

Slijtvaste keramiek.

Een van de grote pluspunten aan deze uitschuifbare eettafel is de slijtvastigheid. Keramiek is zo stevig, dat je onmogelijk krassen kan maken. Een mooi vooruitzicht, met een kleintje op komst. “We vinden het heel belangrijk dat onze eettafel er doorheen de jaren mooi blijft uitzien. Keramiek is een duurzaam materiaal, met een hoogwaardige design uitstraling. Voor ons dit de perfecte look. Bijkomende troef, deze tafel met afmeting 220x100 cm is verlengbaar tot 300 cm. Ideaal wanneer we familie of vrienden uitnodigen voor een gezellig etentje, want dat doen we regelmatig”, vertelt Marlieze.

Van stoel tot barkruk.

Aan het open kookeiland kozen Marlieze en Sam  voor 2 hoge, zwarte barkrukken met sledepoot. Het eenvoudige, maar stijlvolle design past voor 100% bij de moderne keuken. Door die zwarte sledepoten ook nog eens bij de eetkamerstoelen te herhalen, zorgt dit voor een mooie eenheid in de eetkamer. Optisch gezien brengt dit een zekere rust en samenhang in de ruimte. 
“In de hal hebben we een houten bankje staan, een overblijvertje van onze landelijke woonstijl waar we ooit zo aan verknocht waren”, legt Sam uit. “Het gevlochten mandje zorgt hier momenteel voor een zomers sfeertje. In de winter kunnen we er een bijvoorbeeld schapenvelletje uit laten hangen. Een mooi voorbeeld van hoe je eenzelfde woonaccessoire doorheen alle seizoenen tot hun recht kan laten komen. Nog een tip die we meekregen van onze interieuradviseur bij Gero.”

 

Veel gezinsgeluk gewenst.

Lieve Marlieze & Sam, we wensen jullie vanuit ons Gero-team veel woonplezier en gezinsgeluk in jullie nieuwe woonst.
 

Wil je binnenkijken bij nog meer Gero klanten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Inspireer anderen