Fauteuils

Even onderuit zakken in je fauteuil, dat kan al eens deugd doen.

Een greep uit alle fauteuils

74 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Bijzetzetel of blikvanger.

Een fauteuil noemt men ook soms een bijzetzeteltje, omdat het in de woonkamer dikwijls bij een salon wordt gezet. Maar dit bijzetzeteltje kan ook een blikvanger op zich worden. Bijvoorbeeld in een hoek van de slaapkamer of de inkomhal. 

Fauteuils voor elke kamer.

Een fauteuil past overal. Je kan deze trendy stoel niet alleen in de woonkamer zetten, maar ook bijvoorbeeld naast een boekenkast als leesplek, of als voorleeszetel in de kinderkamer gebruiken. In de babykamer is een fauteuil erg handig voor de nachtvoedingen. 

Ben je van plan om een fauteuil te kopen? Dan kunnen wij jou helpen. Bij Gero ontdek je een verrassend uitgebreid aanbod fauteuils met diverse modellen, kleuren, afwerkingen en poten (hout of stalen frame). Zelfs de meest veeleisende shoppers vinden hier hun ding.

Tip: ontdek ook onze oorfauteuils en loveseats.

Trend gespot: velvet fauteuils.

Onze interieurspecialisten volgen steeds de nieuwste interieurtrends op de voet. Daarom vind je een heleboel prachtige velvet fauteuils in onze collectie. Want deze fluwelen bekleding is hipper dan ooit. Geen paniek, want we hebben ook fauteuilzetels in andere stoffen, leder en een lederlook.