Eetkamerstoelen

De eetkamer is er om lang te tafelen, om samen te zijn, om te vertellen over je dag. Niets zaliger dan dit te doen vanop een comfortabele eetkamerstoel. Je vindt ze in alle stijlen, vormen en maten.

Een greep uit alle eetkamerstoelen

260 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Eetkamerstoelen in alle bekledingen.

Eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in allerlei bekledingen. Veel mensen kiezen voor stof. Want dat oogt heel warm en gezellig. Er zijn zowel effen stoffen als stoffen met een subtiel patroon. Daarnaast hebben we een heleboel eetkamerstoelen in leer. Dit prachtige natuurproduct ziet er heel luxueus uit. Vooral de modellen in bruin of cognac leder zijn erg populair, maar er zijn nog een heleboel andere kleuren om uit te kiezen. Wil je de voordelen van stof en leer combineren? Kies dan voor een lederlook.

Handige wieltjes.

Ben je iemand die de eettafel regelmatig gebruikt - niet alleen om te eten, maar ook om je persoonlijke boekhouding op orde te brengen, spelletjes te spelen en de krant te lezen? Dan is een eetkamerstoel met wieltjes misschien wel handig. Hiermee ga je nog makkelijker aan en van tafel. 

Met of zonder armleuningen.

Natuurlijk hebben we een heleboel 'open' modellen zonder armleuningen. Maar voor wat extra comfort zijn armstoelen in de eetkamer zeker het overwegen waard. Zo kan je tijdens het eten jouw armen laten rusten. Binnen deze categorie zijn de kuipstoelen trouwens erg populair, waarbij de rug- en armleuningen uit één stuk bestaat.

Eetkamerstoelen goedkoop in huis halen.

Wie op zoek is naar goedkope eetkamerstoelen, moet zeker eens een kijkje nemen in ons assortiment. Want naast de exclusieve design, hebben we een ruim aanbod budgetvriendelijke modellen. Daarnaast zijn er regelmatig kortingsacties - niet alleen tijdens de solden. En heb je al eens in onze outlet gekeken? Daar staan verschillende toonzaalmodellen te wachten op een nieuwe eigenaar. Wie nieuwe eetkamerstoelen wil kopen hoeft dus echt niet ver te zoeken.

PS: neem ook eens een kijkje naar onze landelijke stoelen, design stoelen, kuipstoelenrotan stoelen en keukenstoelen.