Stoelen

Stoelen kopen? Wij hebben voor elke kamer de perfecte oplossing; eetkamerstoelen, keukenstoelen, zitbanken, barkrukken, lage krukjes, bureaustoelen, ... Je zou voor minder een stoelendans starten.

Categorieën

Bij Gero zit je goed

Kiezen is niet altijd verliezen. Pik er de stoelen uit die het mooist in jouw interieur passen. Ga je voor design stoelen om modellen met een landelijke uitstraling? Alles in één kleur, of heb je liever een mix? Die keuze is aan jou. Onze interieuradviseurs kunnen je de beste tips geven over de laatste styling trends. Maar het zijn je billen die aanvoelen welke stoel het beste zit. Kom dus zeker eens langs in onze toonzaal om ze te testen.

Een greep uit alle stoelen

359 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur

Stoelendans doen?

In dit filmpje geeft Laura je enkele tips over hoe je de look van een eetkamer kunt veranderen door enkel de set stoelen te switchen. Wil je meer te weten komen over de getoonde meubels? Voel je vrij om een stoelendans te doen in onze toonzaal en probeer alle modellen uit. Heb je vragen? Onze interieuradviseurs staan graag van hun stoel op om je verder te helpen.

Je kan de look van een eetkamer compleet veranderen door enkel en alleen de stoelen te switchen.

Laura, marketing Gero

Heel veel keuze in de winkel

Kom langs in de winkel en ontdek het volledige assortiment stoelen. Want op onze website tonen we slechts een greep uit het aanbod. En probeer de verschillende modellen gerust uit. Ervaar en vergelijk. Hou je van een brede zitting of hoge rug? Armstoelen, kuipstoelen of een open ontwerp? Onze interieuradviseurs maken je wegwijs in de grote collectie.

Inspireer anderen