Tuin.

Omdat we soms liever buiten dan binnen zitten.

Alles wat je nodig hebt voor je tuin, balkon of terras

Tuinstoelen
Onmisbaar rond de tuintafel.
Tuintafels
Tuinsalons
In de zomer verplaatsen we de zithoek maar al te graag naar buiten.
Tuinfauteuils
In de tuin zit je ook graag ontspannen.

Doe de vogels fluiten naar jouw tuinset.

Tuinmeubels zijn onmisbaar van zodra de eerste zonnestralen komen piepen. Eigenlijk kan je hier het hele jaar door tuinmeubels kopen, maar vanaf april zetten we ze extra in de kijker. In onze winkel vind je 3 grote merken waarvan we een tuincollectie in ons aanbod hebben: Fermob, Joli en Vincent Sheppard. Welk merk met tuinmeubelen is jouw favoriet?

 

Grote collectie Fermob tuinmeubelen.

Ook al stijgt de temperatuur met de dag, de tuinmeubels van Fermob blijven een heel jaar door even fris ogen. Je wordt op slag vrolijk van hun nieuwste designs in de meest levendige kleuren. Houd je het liever sober? Ook in neutraal groen, grijs, wit, blauw, ... zijn al hun modellen verkrijgbaar. In totaal bestaan er zelfs 24 Fermob kleuren, keuze genoeg dus.

Denk al maar aan lang tafelen buiten, een BBQ met de vrienden of lekker relaxen op het terras met een verfrissing in de hand. Bij ons begint het in ieder geval al te kriebelen. Het moment om jouw tuin, terras of balkon helemaal summerproof te maken, is aangebroken.

In deze originele tuincollectie vind je ook een aantal verlengbare tafels, zoals deze Ribambelle tafel. Hij kan aan 14 personen een plaatsje geven. Handig als je graag tuinfeestjes organiseert. Heb je doorheen de week niet zoveel plaats nodig? Dan klap je de verlengstukken bijna onzichtbaar weer in. Ook de moderne Biarritz tafel is uitschuifbaar. In de winkel tonen we je graag alle mogelijkheden en kleuren.

Kleurrijk of neutraal?

In onze toonzaal hebben we vele verschillende modellen staan: Bellevie, Biarritz, Luxembourg, Flower, Bistro, Ribambelle, Balad, ... In verschillende kleuren en modellen. We hebben daar ook een ruime voorraad van. Wil je liever een model of kleur die hier niet staat? Dat is helemaal geen probleem, want ook alles kan besteld worden.

Deze Bellevie tuincollectie is heel populair. In deze reeks vind je tuintafels, tuinstoelen en een lounge set. Opnieuw in de 24 kleuren die we van Fermob gewend zijn. Ook voor bijpassende tuinaccessoires, zoals kussens, plateaus en rollende bijzettafeltjes kan je hier terecht.

Sfeervolle tuinverlichting.

De Balad lampen van Fermob zijn oplaadbare LED-tuinlampen. Kampeer je graag? Je kan ze overal meedragen, naar waar je maar wenst. Of gebruik ze op je terras en hang ze op aan de staanders die daarvoor voorzien zijn. De lampen geven een warm wit licht en zijn opnieuw verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook voor de hoogte kan je kiezen uit 2 formaten: 25 cm of 38 cm. Mix & match!

Landelijke tuin met Vincent Sheppard.

Ook voor de landelijke woonstijl hebben we een gloednieuwe outdoor collectie van Vincent Sheppard. De typische gevlochten lloyd loom uitstraling wordt ook in hun tuincollectie doorgetrokken.

Late avonden buiten.

Deze 'Light My Table' verlichtingssnoer maakt jouw avonden buiten extra gezellig. Zo zie je ook nog in de donkere uurtjes wie er over je aan tafel zit. Niet onbelangrijk. Deze tuinverlichting zorgt instant voor extra sfeer en gezelligheid. Nog meer warmte op een zwoele zomeravond. Wat wil je nog meer?

Hedendaagse Joli tuincollectie.

Ook het Belgische design merk Joli heeft heel wat tafels en stoelen die, omwille van hun sterke materiaalkeuze, ideaal zijn voor buiten. Het oersterke materiaal Xeramica® is volledige bestand tegen weer, wind en krassen. De Cross, Elyps en Marguerite en Wire collectie vinden gemakkelijk hun weg naar het terras. Zit je liever wat zachter? Je vindt ook heel wat outdoor kussens in de collectie. In onze winkel informeren we je graag over alle mogelijkheden.

Kom langs voor meer inspiratie.

In onze winkel vind je nog veel meer outdoor inspiratie. Plan je een bezoek? Neem dan ook zeker een foto van jouw tuin, balkon of terras mee. Zo kunnen we zien hoe je woont en je advies op maat geven, in de stijl die je graag ziet. Noteer ook alle afmetingen van de beschikbare ruimte die je buiten hebt, want een tuinset moet als het ware naar lucht kunnen happen. Tuinmeubels die op elkaar gepropt staan, hebben niet bepaald veel ademruimte. Niet ideaal, wanneer je gezellig in de buitenlucht vertoeft.

 

Inspireer anderen