Onderhoud

We geven je enkele onderhoudstips voor je kostbare meubels.

Hoe onderhoud je een lederen zetel?

Een lederen zetel is een investering voor jaren. Je wilt die dan ook zo lang mogelijk in topconditie houden. Heb je kinderen en huisdieren die het al eens bont durven maken? Of ben je zelf iemand die wel eens in de zetel durft te morsen? Met onze onderhoudstips hoef je je daarover geen zorgen te maken.

Lees onze tips

 

Hoe onderhoud je een stoffen zetel?

Koop je een nieuwe stoffen zetel, dan is het logisch dat je die nieuwe aanwinst zo lang mogelijk in topconditie wilt houden. Morsen is menselijk, maar blijvende schade aan je salon wil je toch liever vermijden. Daarom hebben we een aantal nuttige onderhoudstips voor je opgelijst die ongetwijfeld van pas zullen komen. Want voorkomen is beter dan genezen, toch?

Lees onze tips

 

Hoe onderhoud je houten meubels?

Hout is een prachtig natuurproduct dat afkomstig is van loof- en naaldbomen. Meubelontwerpers verwerken dit materiaal dan ook maar al te graag in hun collecties. Houten meubels vragen om een goed en grondig onderhoud. Alleen als je ze met de juiste onderhoudsproducten behandelt, blijven ze langer mooi. De afwerking van het hout zal bepalen welk onderhoudsproduct je nodig hebt.

Lees onze tips

 

Hoe onderhoud je meubels in lederlook?

Kunstleder is een kunststof die gehecht is op basis van textielbasis en voorzien is van een polyeruthaan (PU) beschermlaag. Daarom wordt het ook vaak PU leder genoemd. Meestal wordt dit materiaal gebruikt voor stoelen, zetels of fauteuils. Kunstleder is een sterk en soepel materiaal dat qua uitzicht amper te onderscheiden is van echt leder. Toch vraagt het om een specifiek onderhoud.

Lees onze tips

 

Hoe bescherm ik mijn nieuw salon?

Lees onze tips

Ook in de toonzaal staan we voor je klaar met de beste tips & tricks voor het beste onderhoud van je nieuwe meubels. Welkom!

Gero's interieuradviseurs

Inspireer anderen