Vandyck

Hedendaagse & stijlvolle collectie bed- en badtextiel.

Het mooiste bedtextiel voor ieder seizoen.

"The art of bed & bath fashion". Vandyck is een toonaangevend slaapmerk met een uitgebreide collectie bedmode. Dekbedden, hoeslakens, dekbedovertreksets en kussens zijn allemaal in het gamma van dit Nederlandse topmerk te vinden. Ook de badkamer wordt niet vergeten. In hun collectie vind je ook badjassen, handdoeken en andere badkameraccessoires.

Het slaaptextiel van Vandyck worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen. Dit zorgt niet alleen voor een hoge duurzaamheid, maar ook voor een onovertroffen slaapcomfort. Maar het oog wil ook wat. Daarom ontwierp Vandyck een ruim assortiment bedlinnen. Eenvoudige kleuren, een subtiel design of een opvallende print; alle stijlen komen aan bod. Er is dus voor ieder wat wils.

Luxueus badkamertextiel.

Ook badjassen, handdoeken, badmatten, toiletmatten, ... in de gekende Vandyck kwaliteit vind je in onze winkel. Deze collectie wisselt regelmatig. De nieuwste trendkleuren komen steeds aan bod in hun uitgebreid assortiment.

Ontdek Vandyck bij Gero.

Wie een nieuwe dekbedovertrek wil kopen, moet bij Gero Wonen zijn. Bij ons vind je de mooiste Vandyck ontwerpen, zowel voor één- als tweepersoonsbedden. Naast slaaptextiel met opvallende prints vind je hier ook neutraal bedtextiel. Bovendien vind je daarnaast ook alle basics, zoals dekbedden, donsdekens, hoofdkussens en matrasbeschermers. Ontdek het volledige aanbod bed- en badtextiel in onze decoshop. Onze interieuradviseurs geven je graag enkele styling tips.

Inspireer anderen