Treku

Baskisch design met oneindig veel personalisatiemogelijkheden.

Baskisch design.

Het Baskische design merk Treku werd in 1947 opgericht in Zarautz, Spanje, en groeide sindsdien uit tot een van de meest succesvolle Europese fabrikanten van design kasten, tafels en stoelen.

Je eigen kast samenstellen.

Treku staat vooral bekend om zijn verfijnde en strakke belijning, in combinatie met vrolijke kleuren en originele ontwerpen. Iets wat menig interieurliefhebber kan bekoren. Elke kast is verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen. In onze winkel kan je dus je eigen kast naar voorkeur samenstellen. Spreek gerust een van onze interieuradviseurs aan, om je hierin te begeleiden. Met behulp van een handige configurator krijg je meteen te zien hoe jouw ideale kast er zal uitzien.

Maak kennis met Aura en Lauki.

Deze beide collecties Aura en Lauki zijn zeer populair. Dankzij het originele design en omwille van de personaliseerbaarheid. Zoek je een hoge of lage kast? Een op pootjes of een hangend model dat aan de muur bevestigd wordt? Een dressoir, tv-meubel of wandcombinatie? Je vindt al deze types kasten in onze collectie.

Ontdek Treku bij Gero.

Wil je een nieuwe kast voor in je eetkamer? Een nieuw tv-meubel in je zithoek of een prachtig kastje in de hal? Kom eens langs in onze designafdeling 05 om het veelzijdige aanbod van Treku te ontdekken. Onze interieuradviseurs maken je graag wegwijs doorheen de vele mogelijkheden die dit design merk in petto heeft.

Een greep uit ons aanbod.

9 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen