Tempur

Een perfecte balans tussen comfort en ondersteuning.

Technologische achtergrond.

Het ligcomfort van TEMPUR® matrassen kennen hun ontstaan eigenlijk in de ruimtevaartsector. In de jaren 70 ontwikkelde NASA een visco-elastisch en temperatuurgevoelig traagschuim dat astronauten ondersteunt tijdens het opstijgen. Dit drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam, wat het discomfort door drukpunten vermindert. Resultaat: je gewrichten kunnen optimaal rusten waardoor je 's ochtends meer energie hebt.

Een goede nachtrust is essentieel voor je gezondheid en welzijn. Daarom ontwikkelde TEMPUR® een reeks matrassen, bedkaders en boxsprings met een perfecte balans tussen comfort en ondersteuning. Zo kan je heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen.

Tempur matrassen.

TEMPUR® biedt een complete slaapoplossing aan. Alles start met de matras. De matrassen van TEMPUR® zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en hardheden. Heb je een keuze gemaakt? Dan moet je nog een bijpassend hoofdkussen kiezen. TEMPUR® hoofdkussens zijn speciaal ontworpen om comfortabel te zijn, zonder het ondersteunende aspect uit het oog te verliezen. Ook in bedkaders en boxsprings hebben we een ruime keuze in onze winkel. Kom ze gerust eens uittesten.

Ontdek Tempur bij Gero.

Wie een matras, bedkader of boxspring wil kopen, kan op onze website al wat inspiratie opdoen. Toch raden we aan om voor de aankoop onze slaapafdeling te bezoeken. Dan kan je alles rustig testen. Een nieuwe matras en hoofdkussen kopen is namelijk iets heel persoonlijks. Met behulp van het advies van onze slaapexperts in afdeling 12 en 13, maak je beslist de juiste keuze. Doorheen het jaar lopen er trouwens ook verschillende acties op TEMPUR®. Ontdek ze in de winkel.

Een greep uit ons aanbod.

17 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen