Styldecor

Royale esthetiek uit Romantische tijden.

Handgemaakte luxe.

Styldecor is het beste van twee werelden: de royale esthetiek uit romantische tijden, gecombineerd met de hoogtechnologische ergonomie van de toekomst. Stijl en comfort gaan hand in hand bij deze handgemaakte Styldecor bedden.

Jouw persoonlijke boxspring.

Bij Styldecor is het super eenvoudig om zelf een bed samen te stellen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten boxsprings, inclusief elektrische modellen. De hoofdborden zijn ook verkrijgbaar in diverse ontwerpen. Het ene model is al wat klassieker dan het andere. Allemaal hebben ze wel iets gemeen: het zijn bedden met karakter in de landelijke of romantische stijl. Met een Styldecor bed in de slaapkamer, voel je je bijna in Versailles! Heb je ook een nieuwe matras nodig? Ook daarin heeft Styldecor een uitgebreid gamma. En om jouw slaapkamer dé perfecte finishing touch te kunnen geven, lanceerde dit merk ook enkele bijpassende slaapkameraccessoires, zoals nachtkastjes en bedbanken.

Bezoek onze slaapafdeling.

Gero Wonen is een officiële Styldecor dealer en daar zijn we trots op. In onze slaapafeling kan je de volledige Styldecor collectie aankopen. Boxsprings, matrassen, bedbanken, ... Op deze pagina zie je al enkele modellen, zoals de bedden Résidence en Madeleine, maar in onze toonzaal is er nog veel meer te ontdekken. Breng een bezoekje, kom eens proefliggen en vraag meer informatie aan onze slaapexperts. Zij helpen je wegwijs in het volledige aanbod. Welkom!

Inspireer anderen