Studio puro

Kwalitatief, veelzijdig, hedendaags. Studio Puro zijn meubelen met strakke lijnen die tegelijk een warme uitstraling hebben.

Uitgepuurde designs.

Zoek je een interieur zonder veel tierlantijntjes, maar wil je niet inboeten op gezelligheid en een warme uitstraling? Dan is Studio Puro je op het lijf geschreven. Kwalitatief, tijdloos en veelzijdig inzetbaar. Studio Puro neemt je mee in een hedendaags verhaal van zuiver design gecombineerd met natuurlijke materialen. Ben je op zoek naar oerdegelijke Belgische meubelen? Kijk eens bij ons huismerk Studio Puro. In de collectie zit alles voor een smaakvolle eetkamer en woonkamer.

Er is een reden waarom we voor de naam Studio Puro hebben gekozen. Alle producten stralen puurheid uit. Dat komt door de vele natuurlijke materialen die we gebruiken, zoals hout en leder, in combinatie met het sobere design. De meubels van Studio Puro zijn ook tijdloos en moeilijk in een hokje te stoppen. Ze matchen met vele interieurstijlen, van landelijk tot industrieel of modern.

Studio Puro, dat is een ode aan het pure leven.

Kristien & Sofie Geets

Strak & modern wonen met een twist.

Hou je van landelijk, maar toch ook van strak en modern? De Zen-collectie doet het. Rechte lijnen en simpele vormen creëren een ongekend gevoel van rust in jouw interieur. Deze hedendaagse eetkamercollectie komt ook prachtig tot zijn recht in een oud herenhuis. Het grote voordeel van deze meubels is dat ze met heel veel uiteenlopende stijlen kunnen gecombineerd worden.

In de details.

Het zit 'm in de details. Modern design, gemixt met perfect imperfecte accessoires, zorgt voor een unieke zen. Tropische invloeden maken het interieur compleet en dragen bij aan een warm ogend geheel. Warme kleuren en stoffen, zoals velvet, maken het plaatje af.

Gedurfd.

Hoewel Studio Puro vooral rust en klasse uitstraalt, zijn sommige meubels een blikvanger in de ruimte. Het is de manier waarop je deze opvallendere stukken combineert met de rustige uitstraling van de rest van je interieur, die deze unieke stijl zal bepalen. We ontwerpen de Puro-lijn in samenwerking met topdesigners. Elk design werd met veel gevoel voor esthetiek op papier gezet. Het is de combinatie van betaalbaar design, hoogwaardige materialen en het vakmanschap van onze producent wat Studio Puro zo uniek maakt.

Deze lijn ontwerpen we deels zelf, maar even goed in samenwerking met topdesigners.

Kristien & Sofie Geets

Puur, natuurlijk & tijdloos.

De ontwerpen in de Studio Puro collectie zijn hedendaags, maar toch tijdloos. In onze toonzaal vind je deze meubels zowel in onze afdeling 'strak & landelijk', als in onze designafdeling. Bij Studio Puro gaan schoonheid en kwaliteit hand in hand. De ambachtelijke meubels van dit Belgische huismerk vallen op door hun strakke lijnen en tegelijk warme uitstraling. De productlijn bestaat uit stijlvolle tafels, kasten, dressoirs, salons en meer. Sommige meubels kunnen zelfs helemaal op maat worden gemaakt. Gecharmeerd? Kom eens langs en ontdek ons unieke huismerk in de winkel.

Ontdek Studio Puro bij Gero.

Wist je dat de eetkamers van Studio Puro van A tot Z handgemaakt worden in een atelier in Vlaams-Brabant? Dit laat je vrij om een ontwerp met een afmeting op maat te kiezen. Heb je interesse in deze collectie? We hebben meerdere salons, tafels en kasten van Studio Puro in onze winkel staan, maar de mogelijkheden gaan nog veel verder. Ook daarin kunnen onze interieuradviseurs je wegwijs maken.

21 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen