String furniture

Dit veelgeliefde Scandinavisch designmerk is wereldwijd bekend voor haar minimalistische String wandrek.

Over String Furniture.

Het verhaal van String begon in 1949. In dat jaar nam Nisse Strinning deel aan een ontwerpwedstrijd. Uit de meer dan 190 inzendingen werd zijn String kast als winnaar gekozen. Dat succes smaakte naar meer, en zo besloot Nisse om een eigen bedrijf op te starten. Ondertussen zijn String meubelen terug te vinden in woon- en eetkamers in alle uithoeken van de wereld.

Innovatieve rekken.

String rekken hebben een tijdloze uitstraling. Na meer dan 50 jaar hebben de ontwerpen nog niets van hun charme verloren. Misschien wel het leukste aan deze wandrekken, zijn de personalisatiemogelijkheden. Je kiest zelf de kleur van het metalen frame, de planken, de kastjes, enz. In totaal kan je meer dan honderd combinaties maken. Dat maakt elk String systeem enigszins uniek. String rekken zijn ideaal voor in alle kamers in huis: de living, de keuken, het bureau, ... Maar ook op de werkvloer horen ze thuis: in een open office space, in een vergaderruimte, ...

Ontwerp jouw eigen String wandrek.

Op deze pagina zijn al enkele voorbeelden van String wandrekken te vinden. Toch is dit slechts een kleine greep uit het assortiment. Om alle mogelijkheden te ontdekken, breng je best een bezoek aan onze toonzaal. Daar stel je samen met een verkoper jouw persoonlijke String systeem samen en krijg je een op maat gemaakte offerte. En vergeet niet: om dit stijlvolle wandrek aan te kleden hebben we in onze decoratieafdeling nog een heleboel leuke accessoires.

Ontdek String Furniture bij Gero.

Deze String wandrekken vind je in onze designafdeling. Onze interieuradviseurs helpen je met het uittekenen van jouw ideale kast.

Een greep uit ons aanbod.

14 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen