Staud

Of je nu een grote of kleine slaapkamer hebt: Staud kasten passen altijd.

Passie voor hout.

Staud heeft een liefde voor houtbewerking. Die passie wordt duidelijk getoond in de ontwerpen van dit Duitse merk. Alle kledingkasten, commodes en nachtkasten van Staud hebben een gebalanceerde vormgeving waarbij pure lijnen centraal staan. Dankzij die minimalistische aanpak gaat alle aandacht naar de materialen - of het nu gaat om draaideuren met een prachtige houttextuur of glanzende schuifdeuren.

Benut alle ruimte optimaal.

Met Staud kleerkasten wordt elke vierkante centimeter benut. Deze opbergmeubelen zijn namelijk gebaseerd op een modulair systeem waarbij er vrijwel oneindig veel combinaties zijn. Of je nu een grote of kleine slaapkamer hebt: Staud kasten passen altijd. En als kers op de taart biedt het merk allerlei accessoires aan om het opbergen van kleding nog makkelijker te maken. Zelf een combinatie maken? Ook dat kan.

De Sinfonie Plus-lijn bijv. is verkrijgbaar in 9 elegante versies met keuze uit vele kleur en materiaaluitvoeringen, maar ook uit 2 binnenafwerkingen.
De 2, 3 of 4-deurs schuifdeurkasten passen in elke slaapkamer, met breedte van 113-400 cm en hoogte van 200-240 cm. 
De opties voor een slimme binnenindeling zijn ook talrijk: broekenhouders, ladenblokken, schoenrekken, accessoirehouders, ... 

Ontdek Staud kasten bij Gero.

In onze toonzaal kan je alvast kennis maken met een greep uit het volledige aanbod. Er zijn namelijk oneindig veel afwerkingsmogelijkheden. Onze interieuradviseurs helpen je graag op weg bij je keuze. Welkom in onze slaapafdeling boven.

Een greep uit ons aanbod.

8 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen