Serax

Bij Serax vind je het mooiste servies, de leukste schalen en veel meer hippe interieuritems.

Oog voor vernieuwing.

Wat ooit begon als een simpele collectie bloempotten en vazen, is vandaag de dag een uitgebreid assortiment woonaccessoires. Want bij het Belgische accessoiremerk Serax vind je het mooiste servies, de leukste schalen en veel meer hippe interieuritems.

Stilstaan is achteruitgaan. Daarom kijkt men bij Serax altijd naar de toekomst. Wat zijn de nieuwste trends? Hoe verandert onze maatschappij? Serax vertaalt die tendensen naar een eigenzinnige collectie woonaccessoires. Het aanbod krijgt regelmatig een update, waardoor het altijd 'trending' is en blijft.

Unieke samenwerkingen.

Serax gaat regelmatig samenwerkingen aan met bekende koks en influencers. Er is bijvoorbeeld het servies genaamd ‘Surface’, dat ontworpen werd door sterrenchef Sergio Herman. Of de ‘Pure’ collectie van Pascale Naessens. Ook de nieuwe collectie van architect/interieurontwerper Vincent Van Duysen en de Fish & Fish serviescollectie van de Italiaanse designer Paola Navone ligt binnenkort in de winkel.Dit onderstreept nogmaals het feit dat alle borden, schalen, bestek en glazen van Serax een eigen identiteit hebben.

Nieuwe collectie.

Per seizoen komen er nieuwe collecties binnen. Ook vind je ook altijd enkele Limited Editions. Deze Fish & Fish serviescollectie van designer Paola Navone is een van onze zomerse toppers. Ook de stijlvolle design collectie van architect/ontwerper Vincent Van Duysen is heel geliefd bij interieurliefhebbers.

Ontdek Serax bij Gero.

Op zoek naar Serax servies? Je vindt het in de decoratieafdeling van onze woonwinkel. Ieder seizoen zijn er een heleboel nieuwigheden. Daar ontdek je nog een heleboel andere leuke accessoires van dit bekende Belgische merk. Kom dus zeker eens langs.

Een greep uit ons aanbod.

12 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen