Rom

Salons waarbij maatwerk mogelijk is, zelfs per 10 cm.

Design en gebruiksgemak gecombineerd.

De filosofie van ROM is simpel: functionele zitmeubelen ontwerpen die mogen gezien worden. Design en gebruiksgemak worden probleemloos gecombineerd. Dat maakt onze ROM sofa’s en fauteuils zo geliefd. De zetels van ROM zijn op maat aanpasbaar, tot zelfs per 10 cm. Meer weten? Kom langs in onze toonzaal. Onze interieuradviseurs kunnen je wegwijs maken doorheen alle opties.

Comfortabel zitten in stijl.

We brengen vaak uren aan een stuk door in onze zetel. Het zitcomfort is dus erg belangrijk. Dankzij een speciale vulling ondersteunen de banken en fauteuils van ROM je lichaam optimaal. En dankzij de aangename, hoogwaardige materialen maak je er helemaal geen probleem van om zo lang in de woonkamer te spenderen.

Oplossingen op maat, zelfs per 10 cm

Bij de meeste meubelmerken zijn het aantal opties eerder beperkt. Je kiest een model en een bekleding en daar stopt het. ROM gaat nog een stapje verder. Dit merk biedt op sommige modellen (Versato collectie) zelfs maatwerk per 10 cm aan. Voor andere modellen kan je per 20 cm personaliseren. Bovendien kan je nog kiezen uit enkele extra’s, zoals kiezen voor een diepere zit of voor een ingebouwde relaxfunctie. Bovendien kan je ook opteren voor hoogstaande technologische snufjes, denk maar aan de Aladin Easy Touch technologie. Alle ROM zitmeubelen zijn dus 100% personaliseerbaar, super handig!

Stel jouw droomsalon samen.

Kom het salon van jouw dromen samenstellen bij Gero. In onze toonzaal kan je verschillende ROM zetels bekijken en nadien een model op maat laten configureren in onze app. Ook voor een bijpassend salontafeltje of tv-meubel ben je bij ons aan het juiste adres. Spring dus zeker eens binnen.

Ontdek ROM zetels bij Gero.

Kom langs en ontdek alle ROM zetels. Onze interieuradviseurs helpen je graag met een prijsberekening op maat, aan de hand van onze handige ROM-meubelconfigurator.

Een greep uit ons aanbod.

4 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen