Revor

Alles voor een heerlijke nachtrust.

Handgemaakt in België.

Revor Bedding heeft alles in huis voor een heerlijke nachtrust. In het gamma zijn niet alleen boxsprings, matrassen en lattenbodems te vinden, maar ook hoofdkussens en dekbedden. Het is dus geen verrassing dat de naam afgeleid werd van het Franse woord ‘rêve d’or’, wat letterlijk 'gouden droom' betekent. Revor Bedding hecht enorm veel belang aan kwaliteit. Een bed of boxspring moet namelijk voor vele jaren meegaan. Daarom ontwerpt en produceert Revor alle producten in België. Alles wordt door vakmensen met de nodige zin voor detail afgewerkt. Dat komt niet alleen de duurzaamheid ten goede, maar zeker ook het comfort.

 

Ergonomisch slaapcomfort, ook voor senioren.

Vroeger was de slaapkamer een louter functionele ruimte. Vandaag krijgt ze evenveel aandacht als de woonkamer of eetkamer. We willen namelijk slapen in een sfeervolle, netjes aangeklede ‘oase van rust’. Revor speelt hierop in met haar ontwerpen. Klassiek, modern of landelijk: de boxsprings en bedden van Revor komen in diverse stijlen. Je kiest zelf de bekleding (stof of leder), de kleur, de pootjes en de afmetingen. Revor heeft naast design ook oog voor ergonomie, zo vind je de Comfort Box met tillift in onze toonzaal. Dit bed is vooral handig voor mensen die minder mobiel zijn. Ideaal ook voor slaapkamers voor senioren. Vaak zijn er ook bijpassende nachtkastjes bij de bedden verkrijgbaar. Kom de volledige collectie ontdekken in onze slaapafdeling.

Ontdek Revor Bedding bij Gero.

We raden je zeker aan om onze slaapafdeling te bezoeken. Daar vergelijk je snel en eenvoudig alle modellen, samen met onze slaapexperts. Een nieuw bed kiezen is namelijk een heel persoonlijke kwestie. Met behulp van onze slaapadviseurs maak je de juiste keuzes, wat je optimaal slaapcomfort en een betere nachtrust enkel maar ten goede zal komen. Een heel jaar door hebben we enkele actiemodellen, zoals de Family Box, Be. Box en Comfort Box. Ontdek onze volledige Revor collectie in afdeling 13.

Een greep uit ons aanbod.

5 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen