Rauch

Smaakvolle slaapkamerkasten met een geraffineerde uitstraling.

Chique uitstraling.

Droom je van een nieuwe slaapkamer? Start dan eens niet bij een nieuw bed maar bij de kleerkast. Want smaakvolle slaapkamerkasten - zoals die van Rauch - zorgen direct voor een chique, geraffineerde uitstraling.

Kasten van Duitse makelij.

Duitse producten zijn wereldwijd bekend voor hun hoge afwerkingsgraad. Dat is bij Rauch niet anders. Dit merk produceert al meer dan 115 jaar opbergmeubelen voor slaapkamers. Die ervaring reflecteert zich in het design en de kwaliteit van hun kasten. Rauch is dus de perfecte keuze voor bezoekers die hun slaapkamer in een nieuw kleedje willen steken.

Elke Rauch kleerkast is persoonlijk.

Wanneer je lukraak tien woningen binnenwandelt, is de kans groot dat in elke slaapkamer een totaal andere kleerkast staat. Een inrichting is namelijk iets persoonlijks. Dat is ook Rauch niet ontgaan. Daarom hebben ze enorm veel varianten in hun aanbod gestopt. Rauch heeft kledingkasten met een modern design of een landelijke uitstraling, met schuif- of draaideuren, in een kleurtje of met een houtpatroon. Extra’s zoals verlichting en soft-close scharnieren maken jouw nieuwe Rauch kast compleet.

Ontdek Rauch bij Gero.

De afwerkingsmogelijkheden gaan heel ver, zoals je al merkt. Kom langs in onze slaapafdeling voor een prijsberekening op maat. Heb je stijladvies voor je slaapkamer nodig? Ook hierover kunnen onze interieuradviseurs je de beste tips geven.

Een greep uit ons aanbod.

6 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen