Pomax

Een totaalconcept voor interieurstyling.

Antwerps decoratiemerk.

Pomax hoeven we waarschijnlijk niet voor te stellen. Dit Antwerpse decoratiemerk begon eind jaren ’90 als importeur van glaswerk uit Oost-Europa, maar is ondertussen een vaste waarde geworden in de wereld van woonaccessoires. Ook internationaal heeft Pomax naam en faam gemaakt.

+5.000 artikelen.

De Pomax Home Collection is veel groter dan je denkt. In totaal zijn er meer dan 5.000 artikelen. Pomax mag zich dus zonder schroom een echt totaalconcept voor interieurinrichting noemen. In het aanbod zitten onder meer kaarsen, bestek, woontextiel, verlichting, kleinmeubelen, stoelen, theelichthouders, borden, servies, enzovoort. Een greep hieruit hebben we in afdeling 01, maar uiteraard kan er ook besteld worden. Een keuze maken zal niet eenvoudig zijn. Maar uiteraard staan onze interieuradviseurs van onze deco shop voor je klaar. 

De nieuwste Pomax collectie.

Onze interieurspecialisten zijn heel trendbewust. Daarom halen we steeds de nieuwste Pomax collecties in huis. Twee keer per jaar wordt een update gelanceerd. Dat wil zeggen: een nieuwe reeks woonaccessoires met hedendaagse vormen, kleuren en materialen. De typische Pomax stijl wordt uiteraard nooit uit het oog verloren.

Ontdek Pomax bij Gero.

Kom de veelzijdigheid van dit woondeco merk ontdekken in afdeling 01. Onze interieuradviseurs maken je graag wegwijs in het grote aanbod. Pomax heeft bovendien ook een super leuke woonaccessoires om cadeau te geven.

Een greep uit ons aanbod.

22 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen