Must living

D-Bodhi vindt recyclage en duurzaamheid belangrijk.

Gerecycleerd hout.

D-Bodhi geeft een nieuwe bestemming aan hout. Dit merk vindt duurzaamheid heel belangrijk en recupereert daarom het beste uit oude materialen. Typerend voor D-Bodhi zijn de warme, donkere houten kasten en wandplanken met een metalen frame als afwerking.

Compositie aan de muur.

Deze shelfmate & winemate wandplanken van D-Bodhi zijn super populair. Je kan ze samenstellen in een compositie die je het mooiste vindt. Meestal worden ze als combinatie aan de muur gehangen, maar je kan deze planken ook gerust afzonderlijk ophangen.

Warme touch.

Deze warme, houten kasten en rekken staan prachtig in een landelijk, maar ook in een industrieel interieur. D-Bodhi karakteriseert zich door de warme sfeer die de meubels in de kamer brengen. In deze reeks vind je ook tv meubels, open rekken, eettafels, bartafels, bijzettafels, salontafels, enzovoort.

Ontdek D-Bodhi bij Gero.

Kom langs en ontdek de uitgebreide mogelijkheden zelf. Doorheen het jaar lopen er interessante promo's op dit merk, dus vraag hier ook zeker naar. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder.

Een greep uit ons aanbod.

0 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur

Geen resultaten

Inspireer anderen