Lucide

Verlichting voor alle woonstijlen.

Ervaring & know-how.

Het Belgische verlichtingsmerk Lucide ontwikkelt functionele verlichting voor binnen en buiten. Hiermee brengt dit hedendaagse merk de juiste sfeer in jouw leefomgeving. De combinatie van een doordachte vormgeving, hoogwaardige materialen en energiezuinige lichtbronnen maken van Lucide de ideale verlichtingsoplossing. Al meer dan 20 jaar is Lucide actief in de verlichtingswereld. Op die tijd heeft het heel veel know-how vergaard. Die kennis komt de kwaliteit ten goede. De armaturen zijn namelijk speciaal ontworpen om meerdere decennia mee te gaan. Je zal dus nog vele jaren genieten van jouw Lucide lampen.

Lucide zorgt overal voor licht.

Met Lucide verlicht je jouw volledige woning. In het aanbod zitten plafondlampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. Sommige ontwerpen ogen eerder klassiek, terwijl er ook enkele modernere armaturen zijn voor de designliefhebbers onder ons.

Ontdek Lucide bij Gero.

Wil je een nieuwe hanglamp voor boven de eettafel? Of een tafellamp voor op jouw nachtkastje? Lucide komt tegemoet aan al jouw verlichtingsnoden. Kom eens langs om het volledige aanbod te ontdekken. Je mond zal openvallen van de grote variatie aan stijlen en modellen.

Een greep uit ons aanbod.

28 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen