Lattoflex

Met deze lattenbodems en matrassen krijgt je rug de rust die hij verdient.

Lattoflex lattenbodems.

Ken jij het Lattoflex effect al? Met deze lattenbodems en matrassen krijgt je rug ’s nachts de verdiende rust. Zo krijgen deze ‘schokdempers’ de kans om te herstellen. Zeg dus maar vaarwel tegen die pijnlijke rug, nek en schouders.

Ook elektrisch verstelbare bodems.

Wist je al dat Lattoflex de uitvinder is van de lattenbodem? In 1957 schreef het merk geschiedenis met een uniek systeem voor een gelijkmatige lichaamsondersteuning over de hele lengte van het bed. Over al die jaren zijn Lattoflex lattenbodems sterk geëvolueerd. Talloze innovaties (in samenwerking met de medische wereld) zorgen voor een nog beter slaapcomfort. Zo bestaan er manueel en elektrisch verstelbare bodems, voor nog meer comfort. Dat is goed nieuws voor iedereen die rugklachten wil voorkomen.

Matrassen en hoofdkussens.

Voor een verkwikkende nachtrust heb je niet alleen een kwalitatieve lattenbodem nodig. De matras is al even belangrijk. Lattoflex matrassen liggen als een wolk. Bovendien hebben ze een open structuur die vocht sneller afdrijft. Dat is niet onbelangrijk als je weet dat sommige personen tot 2 liter zweten per nacht! Als kers op de taart heeft Lattoflex haar slaapsysteem uitgebreid met enkele hoofdkussens. Voor elk type slaper is er een passend model.

Ontdek Lattoflex bij Gero.

De Lattoflex lattenbodems, matrassen en hoofdkussens op onze site vertellen slechts het halve verhaal. Om echt goed te vergelijken, raden we aan om te komen proefliggen. Bezoek onze slaapafdeling om alle Lattoflex producten te vergelijken. Ondertussen delen onze slaapexperts hun expertise. Enkel zo vind je het perfecte slaapsysteem voor jouw lichaam.

8 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen