Koozo

Belgische design zetels met een tijdloos karakter. Meet your new roommate.

Designbanken.

De sofa’s van Koozo zijn echte designbanken. Dit Belgische merk kiest voor internationale ontwerpers die met dezelfde visie meewerken aan hun merkidentiteit. Betaalbaar design, waarbij de hoogste prioriteit gegeven wordt aan uitstraling, comfort en betrouwbaarheid. Deze zitmeubelen zijn op een zeer consequente wijze gemaakt in België. 

Koozo werkt voor zijn modelnamen met namen van personen. Meet your new roommate! Zo kan je David, Kylie, Dennis, Robin, Robin-Junior, Ellen en Jerry iedere dag in onze winkel vinden. En binnenkort misschien ook bij jou thuis? Het is een persoonlijke benadering van een match te zoeken met jouw interieur en dat werkt. Er zit namelijk meer achter elk design dan je eerst zou vermoeden. Met de zetels van Koozo kan je zeker een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid in je interieur leggen. 

Ontdek Koozo bij Gero.

Koozo meubels komen in verschillende vormen en afwerkingen. Op deze manier stel je zelf de perfecte zitbank samen - eentje die volledig past bij jouw persoonlijke smaak en interieur. Wil je meer weten over de vele mogelijkheden die Koozo biedt? Kom dan eens langs in onze toonzaal. Daar geven onze interieuradviseurs graag meer informatie over dit designmerk. Als officiële Koozo verdeler kennen wij alle producten van binnen en van buiten. Welkom in onze designafdeling!

Een greep uit ons aanbod.

5 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen