Koinor

Koinor staat voor traditioneel handwerk. Zetels met pure klasse.

Stijlvolle salons van Koinor.

Koinor samengevat in drie woorden: design, functionaliteit en comfort. De Duitse meubelfabrikant is al meer dan 60 jaar onophoudelijk bezig met het bundelen van traditie en kennis in innoverende en geavanceerde zitmeubelen. Salons zijn de specialiteit van Koinor. Niet zomaar salons, maar echte designstukken met een vleugje Italiaanse flair. Elk model heeft een eigen stijl, puur minimalistisch of strak eigentijds. Dat maakt van een Koinor zetel de perfecte blikvanger in jouw woonkamer.

Duitse degelijkheid.

De sofa’s van Koinor zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden tot op de dag van vandaag met de hand vervaardigd. Koinor staat voor traditioneel handwerk en maakt enkel gebruik van hoogwaardige leder- en stofsoorten om een uitmuntende kwaliteit te kunnen waarborgen. Elk meubel is een staaltje van puur vakmanschap en beantwoordt aan de strengste Duitse en Europese kwaliteitsnormen.

Ontdek Koinor bij Gero.

Gero Wonen is een van de weinige Koiner dealers in België. Op onze website krijg je al een voorsmaakje van onze collectie. Maar om helemaal kennis te maken met dit designmerk, bezoek je best onze toonzaal in Lier. Daar krijg je meer informatie over alle modellen en de vele opties. Welkom!

Een greep uit ons aanbod.

5 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen