Joli

Dankzij hun elegante design passen Joli meubels overal, ook buiten op het terras.

Joli Design tafels, stoelen en kasten.

Onze Joli tafels, stoelen, kasten en accessoires stralen niet alleen kwaliteit en authenticiteit uit, ze onderscheiden zich ook op andere vlakken. Met hun elegante design passen ze in elke ruimte. Joli heeft ook een grote outdoor collectie. Dus in de zomer kan je ook buiten genieten van dezelfde moderne stijl die we van Joli gewend zijn.

De blikvangers van het Joli gamma zijn de tafels. De Marguerite is bijvoorbeeld een echt meesterwerk. Het dunne tafelblad en de slanke poten geven deze eettafel een moderne look. Liefhebbers van dit model zullen ook de Joli Wings, Cross, Elyps en Wire tafel appreciëren. Die combineren ook mooi met de Chagall, Rafael of Marguerite stoelen. Daarnaast heeft Joli ook een uitgebreid kastenprogramma, allemaal met een al even verfijnd design. Het Cube model is heel populair in deze reeks.

Ook voor professionals.

De tafels, kasten en stoelen van Joli passen ook perfect op kantoor. In een vergaderruimte bijvoorbeeld. De Rafael stoelen bestaan ook met wieltjes onder, ideaal voor aan een bureau of vergadertafel. Spreek gerust een van onze interieuradviseurs in afdeling 02 'modern wonen' aan, als je meer info wenst over de volledige collectie.

 

Made in Belgium.

Naast de klassieke tafelbladen (waaronder in Matilux® mat glas) biedt Joli een reeks keramieken varianten aan (Xeramica®). Deze tafelbladen zijn volledig vlek- en krasbestendig. Het bewijs dat topdesign en gebruiksgemak heel goed samengaan. Ook voor outdoor is er een grote collectie. Maar dat is nog niet alles. Joli draagt met trots het label ‘Made in Belgium’. Alle meubels zijn namelijk 100% Belgische makelij. Stuk voor stuk handgemaakt door de beste vaklui. Kwaliteit gegarandeerd.

Ontdek Joli bij Gero.

Designliefhebber? Joli doet ongetwijfeld jouw hartje sneller slaan. Met hun minimalistische vormgeving zijn de meubelen van Joli een mooi voorbeeld van de ‘less is more’ filosofie. In afdeling 02 kan je deze collectie in detail bekijken. In de toonzaal hebben we de meest populaire modellen staan, maar de mogelijkheden zijn nog veel uitgebreider. Spreek gerust een van onze interieuradviseurs aan als je meer te weten wilt komen over onze Joli collectie.

Een greep uit ons aanbod.

18 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen