Flexlux

Luxueuze sofa's en fauteuils met een hoogwaardige afwerking.

Natuurlijke materialen.

De zitmeubels van Theca zijn qua vorm en stijl sterk gebaseerd op de natuur, wat de meubelen hun natuurlijke look geeft. De rechte lijnen en vormen krijgen een zachte, comfortabele en warme uitstraling dankzij het gebruik van natuurlijke materialen, zoals licht hout en leder. Volgens ons is dit een geslaagde combinatie. Ook de kwalitatieve stoffen geven de zetels een luxueuze uitstraling.

Kwaliteit van Theca.

Bij de productie ligt de nadruk op design én kwaliteit. Zo bestaan de kussens van Theca sofa’s uit koudschuim. Dit materiaal zorgt voor een optimaal zitcomfort, zelfs na meer dan tien jaar. Voor de bekleding kiest men enkel premium materialen die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Kortom: Theca staat voor luxueuze sofa’s en fauteuils met een hoogwaardige afwerking. Deze zijn zowel in stof als in leder te verkrijgen.

Ontdek Theca bij Gero.

Ben je al een hele tijd op zoek naar Theca meubelen? Dan mag je jouw zoektocht staken. Gero Wonen in Lier is namelijk een officiële Theca dealer. Wij hebben enkele modellen van dit Scandinavische merk in onze toonzaal staan. Wil je meer weten over de modellen, bekledingen, kleuren en prijzen? Vraag dan raad aan onze interieuradviseurs.

Een greep uit ons aanbod.

7 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen