Fermob

Dat zijn Franse, frisse design tuinmeubelen.

Frisse tuincollectie. 

Wie zegt dat tuinmeubelen saai en inspiratieloos zijn? Fermob bewijst het tegendeel. Dit Franse designmerk ontwierp een reeks trendy tuinstoelen, -tafels en -accessoires in frisse tinten. Bereid je dus al maar voor op jaloerse blikken van je buren.

Fermob geeft kleur aan je terras.

Alle modellen zijn verkrijgbaar in een divers kleurenpalet. Wat meteen opvalt bij de tuinmeubelen van Fermob zijn de vele felle kleuren in het assortiment. Maar daarnaast komen uiteraard alle neutrale kleuren ook voor. Grijs, donkerblauw, wit, cactusgroen of zwart zijn sobere kleuren die zeker weten uit te blinken op je terras. Je kan deze terrasmeubelen dus perfect afstemmen op de rest van jouw tuin of balkon.

Duurzaam en ecologisch.

Duurzaamheid staat centraal bij Fermob. Niet alleen op het vlak van kwaliteit en degelijkheid, maar ook op ecologisch vlak. Door gebruik te maken van gerecycleerde metalen en innovatieve productieprocessen draagt Fermob haar steentje bij aan een groenere toekomst. Je kan dus met een gerust hart de nieuwste Fermob stoelen en tafels op je terras zetten.

Ontdek Fermob bij Gero.

In onze winkel ontdek je al een heleboel modellen van Fermob. Maar ook alle andere collecties kunnen besteld worden. Vragen? Onze interieuradviseurs helpen je graag verder.

Een greep uit ons aanbod.

49 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen