Express

Je kiest zelf de afwerking van je kleerkast, commode schoenenkast of nachtkast.

Klassieke of moderne kasten.

Heb je een nieuwe slaapkamerkast nodig? Bekijk dan ook zeker de collectie van Express Möbel. De ruime, functionele kasten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en vormen een blikvanger in elke slaapkamer of hal. Bovendien zijn er vele handige details die deze opbergmeubelen nog praktischer maken. Zo kan je kiezen uit allerlei opties, zodat je een kast kunt samenstellen die voor jou het meest ideaal is.

Ontwerp jouw Express kast.

Bezoek onze toonzaal om samen met onze slaapexperts de perfecte Express kledingkast te ontwerpen. Samen doorlopen jullie alle stappen, van de afmetingen tot de keuze van de inrichting. Tijdens jouw bezoek aan onze slaapafdeling kan je enkele materialen van dichtbij bekijken, want een houtkleur ziet er in het echt nog een beetje anders uit dan op foto. Tevreden met het ontwerp van jouw Express kleerkast? Dan rekenen we meteen de prijs uit. Bestellingen kunnen aan huis geleverd en zorgvuldig gemonteerd worden. Als dat niet handig is?

Ontdek Express bij Gero.

Kom langs in onze slaapafdeling om ons aanbod te ontdekken. Maar de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Onze interieuradviseurs maken je graag wegwijs in het volledige gamma kleerkasten.

Een greep uit ons aanbod.

Inspireer anderen
14 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur