Cattelan italia

Italiaans design met een grote D.

Sereniteit en harmonie.

Design met een grote D. Zo kunnen we onze Cattelan Italia meubelen beste omschrijven. De Italiaanse ontwerpers van dit merk experimenteren graag met vormen en materialen. Net dat maakt de tafels, stoelen en kasten van Cattelan zo speciaal.

Cattelan Italia gelooft dat meubelen de sereniteit en harmonie van een woning moeten versterken. Zowel op esthetisch als praktisch vlak moeten ze een meerwaarde zijn. Daarom schakelt Cattelan de beste ontwerpers en ambachtslieden in. Het resultaat is een schitterende collectie meubelen met een moderne vormgeving en een luxueuze uitstraling.

Design blikvangers.

Ons Cattelan assortiment is te uitgebreid om alle meubelen uit te lichten. Daarom houden we het bij enkele blikvangers. Een van de toppers is ongetwijfeld de Cattelan Spyder wood tafel. Deze eettafel heeft een opvallende kruispoot. Ook de Skorpio tafel is hier een afgeleide van. Het tafelblad bestaat in hout, maar ook in vele andere materialen, zoals marmer of glas. Wil je nog meer meubels ontdekken? Bezoek dan zeker onze toonzaal. Ook de collecties die niet in onze toonzaal staan, kunnen besteld worden. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder in de designafdeling.

Ontdek Cattelan Italia bij Gero.

Onze website is de perfecte plek om al wat inspiratie op te doen. Je ontdekt hier de nieuwste collecties en een overvloed aan wooninspiratie. Toch is het de moeite waard om ook onze woonwinkel te bezoeken. Daar maak je van dichtbij kennis met onze Cattelan meubelen (en tientallen andere designmerken). Heb je vragen? Dan staan onze interieuradviseurs voor je klaar.

Een greep uit ons aanbod.

11 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen