Bloomingville

Nordic home & interior design.

Trendy doelpubliek. 

Bloomingville heeft een hippe Scandinavisch geïnspireerde collectie woonaccessoires en tafeldeco die een jong en trendy publiek aantrekt. Pastel- en poedertinten typeren het gamma. Ieder seizoen wisselt de collectie, dus kom geregeld langs om de laatste items te ontdekken.

Deens design.

Hou je van Deens design? Dan zal je op slag verliefd worden op de deco items van Bloomingville. Deze trendsettende collectie is een mix van Franse brocante en Scandinavische vormgeving. Warme materialen - zoals textiel, riet, porselein en aardewerk - nemen de bovenhand. Pastel- en poedertinten typeren het gamma, maar afhankelijk van het seizoen vind je nog veel meer andere kleurtinten in hun gamma. Dit Deense merk staat vooral ook bekend om de combinatie van rauwe producten, maar dan met een nostalgische Scandinavische twist. De woonaccessoires van dit Deense design merk geven vast en zeker een speelse toets aan je interieur, je geeft er een knusse uitstraling mee aan je woning.

Ontdek Bloomingville bij Gero.

Speels en eigentijds, zo kunnen we Bloomingville het best omschrijven. Voor elke kamer in huis heeft dit merk een ruim aanbod aan woonaccessoires: spiegels, wandkastjes, kandelaars, plaids, vazen, manden, servies, ... Noem maar op. Bloomingville heeft bovendien ook alles voor je tafelaankleding: servies, kommetjes, borden, enz. Zij weten hoe je van je feesttafel een pareltje maakt. Ze hebben zelf goudkleurig bestek in hun assortiment! Er komen ook regelmatig nieuwe seizoenscollecties uit. Op deze manier blijf je met Bloomingville decoratie altijd mee met de laatste woontrends. Welkom in onze deco shop.

Inspireer anderen