Beka

Een verrassende slaapcollectie waar stijl en rust elkaar vinden.

Ergonomisch slapen met Beka.

In ons assortiment zit alles van Beka: matrassen, boxsprings, bedkaders, lattenbodems, hoofdborden, dekbedden en hoofdkussens. Aan keuze is er alvast geen gebrek. Alle stijlen komen aan bod: modern, klassiek, landelijk, enzovoort. Een van de toppers uit dit gamma is de 'Choose & Snooze'. Hiermee stel je zelf jouw ideale bed samen. Je kiest uit de beste boxspringcombinaties, matrassen en alle mogelijke afwerkingen. Er zijn tientallen combinaties mogelijk. Alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar. Onze slaapexperten helpen je om uit die ontelbare mogelijkheden de beste keuze te maken. De prijzen voor een vaste uitvoering starten al vanaf € 1999. Voor een elektrisch verstelbare uitvoering vanaf € 2999. Zo maken we samen van jouw slaapkamer de beste plek ter wereld. Dat is het ongeëvenaarde slaapcomfort van Beka aan een aantrekkelijke prijs.

Hoe kies je het juiste bed?

Het juiste bed kiezen is niet zo evident. Hoe maak je een keuze tussen de verschillende opties? En met wat moet je allemaal rekening houden? Wij nemen je mee in het aankoopproces van Patricia en Dieter. Ze kwamen langs in onze gespecialiseerde slaapafdeling en vertellen je graag meer over hun bezoek.

Klanten vertellen over hun ervaring met Gero: “We werden er heel hartelijk ontvangen door David en Ilona. Ze legden ons eerst alle opties uit, zodat we vervolgens alles rustig konden bekijken. Die professionele uitleg was nodig, want ze hebben een groot aanbod aan bedden en matrassen. Vooral het feit dat we alles konden testen, bleek een enorme meerwaarde. Wij beslissen over het algemeen redelijk snel als het op ons interieur aankomt. Maar het was een belangrijk voordeel om bepaalde elementen in het echt te zien, te voelen en te ervaren, en daardoor zijn enkele van onze keuzes ter plaatse toch nog veranderd. Zo was er een boxspring bekleed met de stof die eerst onze voorkeur had, maar door hem op een groter oppervlak te zien, kozen we uiteindelijk voor een stof met iets meer structuur. We wisten op voorhand dat het comfort en de hardheid van de matras belangrijk zou zijn. Dankzij de begeleiding van David en Ilona hebben we een grote fout vermeden. Ons huidig bed is te zacht, waardoor we de neiging hadden een firm matras te kiezen, maar zij hebben ons uitgelegd dat wanneer je onder de 80 kg weegt, een medium matras de beste optie is. Door hun expertise zijn we nu zeker dat we de juiste optie gekozen hebben."

Door hun expertise zijn we nu zeker dat we de juiste optie gekozen hebben.

Patricia & Dieter, klanten slaapcomfort

Verlang naar je bed.

Met Beka verlang je naar je bed. Daar zorgen de luxueuze matrassen, boxsprings, lattenbodems en bedkaders voor. Alles werd ontworpen voor een maximaal slaapcomfort. Dat is niet onbelangrijk, wetende dat we ongeveer een derde van ons leven al slapend doorbrengen. Innovatie en vakmanschap staan aan de basis van dit slaapcomfort. Dankzij doorgedreven onderzoek wist Beka haar matrassen steeds te verfijnen. Ervaren vakmensen zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Het is dus geen verrassing dat Beka een hofleverancier van het Belgisch koningshuis is.

Ontdek Beka bij Gero.

Breng een bezoekje aan onze slaapafdeling als je meer info wenst over deze collectie. Onze slaapexperts staan je bij met de beste tips & tricks, voor een ideale slaapergonomie. Daar hechten we namelijk veel belang aan. Benieuwd naar alle lopende promo's? Die ontdek je in onze winkel. Onze interieuradviseurs leggen je graag alle mogelijkheden voor. Welkom!

Een greep uit ons aanbod.

22 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen