Be pure home

Originele meubels met een industriële look.

Meubels met karakter.

In de collectie van Be Pure Home vind je heel wat karakterstukken. Deze merknaam omschrijft perfect zijn filosofie: pure vormen en eerlijke materialen. Meestal in een industrieel jasje. Een geslaagde combinatie die ervoor zorgt dat Be Pure Home een vaste waarde in onze winkel is geworden.

Ook landelijk geïnspireerd.

In de collectie vind je ook een aantal meubels en woonaccessoires die perfect in een landelijk interieur passen. Be Pure Home wil je vooral een totaaloplossing aanbieden. Daarom vind je in het aanbod echt alles voor de aankleding van jouw woonkamer of eetkamer. Banken, kasten, fauteuils, eetkamerstoelen, … Noem maar op. Ook aan de aankleding werd gedacht. Be Pure Home accessoires zorgen voor de finishing touch in elke ruimte. Ontdek dus zeker ook de tapijten, plaids, dienbladen, kussens en veel meer andere deco items in het assortiment.

Ontdek Be Pure Home bij Gero.

Wist je dat Gero Wonen een van de officiële Be Pure Home verkooppunten is? Dat wil zeggen dat een groot deel uit deze collectie in onze meubelwinkel aanwezig is. Staat het niet in onze toonzaal? Dan kunnen we wel eender welk meubel of woonaccessoire uit de Be Pure Home collectie voor jou bestellen. Spring dus zeker eens binnen, ga naar afdeling 03 en laat je verrassen door de originaliteit van Be Pure Home meubelen en accessoires.

Een greep uit ons aanbod.

12 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen