Auping

Met Auping slaap je beter.

Auping nights, better days.

Deze slogan werd niet voor niets gekozen. Want met een Auping bed slaap je echt beter. ’s Morgens ben je helemaal uitgerust, om de dag vol energie te kunnen beginnen. In onze toonzaal vind je de meest populaire bedden en slaapcomfort van het hoogste niveau. Kom kiezen uit ons ruim assortiment matrassen, bedkaders, bedbodems, hoofdkussens en bedlinnen. Leg je gerust even neer en vergelijk ze allemaal. Kan je niet kiezen? Onze slaapexperts geven je graag advies en leggen alle verschillen in detail uit. Het is belangrijk dat je een bed kiest dat voor 100% is aangepast aan jouw slaapbehoefte.

Populaire Auping bedden.

Elke persoon is uniek. Daarom biedt dit Nederlandse topmerk een ruim assortiment slaapcomfort aan. Een van de meest bekende modellen is de Auping Original, een compleet bed met een strak minimalistisch design. Het is verkrijgbaar in verschillende breedtes, hoogtes en bekledingen. Dat geldt trouwens ook voor alle andere modellen. Ook de Auping Essential is erg geliefd. De eigentijdse vormgeving van dit design bed heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleept. En terecht. Vergeet ook zeker niet de rest van de collectie in onze winkel te bekijken, zoals het nieuwe Auronde model en alle matrassoorten. Bij ieder bed vind je stalen van alle andere kleuren en afwerkingsopties. Heb je vragen? Onze slaapexperts staan voor je klaar.

Van bedframe tot hoofdkussen.

Auping is wereldwijd bekend voor haar bedkaders en spiraalbodems. Maar het merk heeft veel meer in petto. Naast gewone bedden behoren ook matrassen, hoofdkussens, dekbedden en bedlinnen tot het Gero assortiment. Bij Auping vind je dus echt alles voor een verkwikkende nachtrust.

Duurzaam slaapcomfort.

Auping denkt aan het milieu en aan de toekomst. Duurzaamheid zit als het ware in hun vezels. Dit is heel belangrijk in een veranderende wereld. Bij Auping probeert men steeds comfort, duurzaamheid en design te verzoenen. Een bed moet niet alleen goed aanvoelen, het moet er ook mooi uitzien. Die esthetische kant is belangrijk , zodat je van jouw slaapkamer een stijlvolle oase van rust kunt maken. Daarnaast heeft Auping oog voor duurzaamheid. Het merk implementeerde namelijk de cradle-to-cradle filosofie. Dat wil zeggen: een productie met een minimale impact op het milieu.

Wist je dat het Auping Essential bed voor 100% recycleerbaar is? Auping gelooft in de kracht van de circulaire economie. Een economie waarbij afval is geminimaliseerd en producten en grondstoffen zo vaak mogelijk worden hergebruikt. Ze nemen hun verantwoordelijkheid. Auping staat voor kwaliteit en elk product wordt gemaakt met aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. Gero kan deze gedachtegang alleen maar toejuichen.

Auping streeft naar duurzaam slaapcomfort. Dit design merk maakt bedden die voor 100% recycleerbaar zijn, zoals het Essential bed.

Slaapexperts Ilona & David

Maak kennis met de Somnox Slaaprobot.

Deze slaaprobot draagt bij aan een goede nachtrust door middel van intelligente algoritmes en effectieve en bewezen ontspanningstechnieken. Want wie ontspannen is, slaapt beter. Deze innovatieve robot, die ontwikkeld werd door robotica-ingenieurs, helpt je hierbij. Onderzoek heeft aangetoond dat stress oorzaak nummer 1 is voor een slechte nachtrust. Deze slimme robot vermindert stress en maakt gebruik van een aantal bewezen ontspanningstechnieken om het lichaam op innovatieve wijze naar een ontspannen slaaptoestand te brengen. Zo val je niet alleen sneller in slaap, maar slaap je ook dieper en langer. Zo zul je nog beter slapen. Deze sleep robot kan je eenvoudig bedienen met een gebruiksvriendelijke app. Bekijk het onderstaande filmpje, als je benieuwd bent naar een beknopte handleiding. Onze interieuradviseurs kunnen je hier zeker ook meer over vertellen in de winkel.

Ontdek Auping bij Gero.

Breng zeker een bezoekje aan onze slaapafdeling voor bijkomende info of advies. Als officiële Auping dealer, blijven onze interieuradviseurs voortdurend bijscholen over de nieuwste collecties en technologische snufjes. Wist je dat we zelfs een slaaprobot in onze collectie hebben? Onze slaapexperts luisteren graag naar wat jouw noden voor slaapcomfort zijn. Op basis daarvan kunnen ze je gericht enkele bedden en slaapsystemen voorstellen.

Advies van onze slaapexperts.

Kom langs en onze opgeleide slaapexperts geven je de beste tips & tricks voor een zalige nachtrust.

Een greep uit ons aanbod.

8 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen