Tv meubels

Staat er een tv in de zithoek? Zet hem dan op of in een mooie tv-kast. Kies je voor een laag model of heb je liever een wandcombinatie?

Een greep uit alle tv meubels

58 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Mooi en praktisch.

Een tv-meubel is bijzonder handig. Het zorgt ervoor dat je televisietoestel op een comfortabele hoogte staat, zodat je niet te veel naar beneden of naar omhoog moet kijken. Bovendien hebben de meeste tv-kasten extra opbergruimte voor een digibox, versterker of dvd-speler. De bijhorende kabels kan je netjes achter het kastje verstoppen. Handig, niet?

Losse televisiekasten.

Of je nu op zoek bent naar een klassiek houten tv-kastje of een modern mediameubel, bij Gero is er voor elk wat wils. Alle maten, stijlen en kleuren komen in ons assortiment aan bod. Je vindt dus gegarandeerd een model dat in jouw woonkamer past.

Complete televisiewanden.

Wil je geen klein tv-meubel maar een volledige televisiewand? Ook dan zit je goed bij Gero. Wij kunnen namelijk kasten op maat maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote wandkast met legplanken voor boeken en een uitsparing voor de televisie? Dankzij ons maatwerk is alles mogelijk. Kom naar onze toonzaal in Lier om met een van onze ontwerpers een wandcombinatie uit te tekenen.