Kleerkasten

Een mooie kleerkast geeft stijl aan je slaapkamer of dressing.

Een greep uit alle kleerkasten

46 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Kleerkasten voor iedereen.

Als er een meubelstuk is dat niet in je slaapkamer mag ontbreken, dan is het wel een kleerkast. Waar ga je anders al jouw T-shirts, broeken, kleedjes en hemden in opbergen? Voor een mooie kleerkast kan je altijd bij Gero in Lier terecht. Modern of klassiek, in onze slaapafdeling vind je kleerkasten die passen in elke interieurstijl. Naast de klassieke subtiele kleuren hebben we tevens modellen in opvallende tinten. Ook op het vlak van afmetingen is er een overvloed aan keuze. Zo ben je zeker dat jouw nieuwe kleerkast perfect past. En vergeet niet dat we ook maatwerk voor ingebouwde dressings aanbieden.

Handige tip!

Ga je een nieuwe kleerkast kopen? Reken dan op voorhand even uit hoeveel plaats je nodig hebt voor jouw volledige garderobe en de beschikbare ruimte in je slaapkamer. Zo ben je zeker dat jouw nieuwe kleerkast niet te klein of overdreven groot is. 

Koop je kleerkast bij Gero.

Voor een mooie kleerkast hoef je echt niet verder te zoeken. Kom gewoon even langs in onze toonzaal (Aarschotsesteenweg 151 in Lier) en ga samen met onze medewerkers op zoek naar het perfecte model. Wij staan altijd voor jou klaar.