Commodes

Een commode of ladekast wordt meestal in een slaapkamer of hal geplaatst. Ideaal voor je ondergoed, sokken of badhanddoeken.

Een greep uit alle commodes

9 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Commodekasten voor elke kamer.

Een commode wordt vaak gebruikt in kinderkamers om een baby te verversen. Maar ook in een woonkamer, eetkamer of bureau zal een commode niet misstaan. Het is een erg handig opbergmeubel dat allerlei mogelijkheden biedt. Omdat deze kast vrij laag is, kan je ook de bovenkant zonder problemen gebruiken om bijvoorbeeld decoratiestukken op te plaatsen. 

Commode met lades of deuren?

In ons aanbod zijn een heleboel commodes met lades te vinden. Maar er zijn tevens modellen met kasten en een mix van beide. Voor elke opbergingsnood is er een oplossing. Ook op het vlak van kleuren, afwerkingen en formaten is er een overvloed aan keuze. Op zoek naar een specifieke stijl? In ons assortiment zitten commodes met een landelijke, moderne, klassieke, Scandinavische en industriële uitstraling.

Kom eens langs.

Een grote keuze, scherpe prijzen en een topservice … er zijn redenen genoeg om een nieuwe commode te kopen bij Gero. Ontdek het zelf. Bezoek onze winkel in Lier en voor je het weet staat er een prachtige nieuwe commode in je interieur te pronken.