Kasten

Waar berg je al die spullen op? Wil je geen sloddervos zijn, dan zijn kasten onmisbaar in de eetkamer, slaapkamer, hal, ... Vind je wat je zoekt tussen de standaardformaten of verkies je een kast op maat? We hebben het allemaal.

Categorieën

Alles netjes opgeborgen

Een kast is meer dan enkel een functionele opbergplaats. Hij zal ook mee de look van je interieur gaan bepalen. Het oog wilt dus ook wat. In de slaapkamer, in de dressing, in de eetkamer, in de zithoek, in de hal, ... Hier vind je kasten voor iedere kamer in huis. Passen standaardformaten? Of laat je er best een op maat maken?

Ontdek onze maatwerkoplossingen

Zijn er moeilijke hoeken en kanten? Wil je graag alle ruimte optimaal benutten? Dan zijn er ook heel wat maatwerkoplossingen. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder in de winkel na afspraak. Zij geven je de beste tips en zorgen ervoor dat jouw kasten tegelijk functioneel en mooi zijn.

 

Welk type kast zoek je? Voor welke kamer? En in welke woonstijl? Maak hieronder alvast een eerste selectie. Heb je interesse in een vrijblijvende offerte voor maatwerk? Aarzel dan niet om een afspraak te maken met een van onze interieuradviseurs.
Zij tekenen met plezier een ontwerp op maat voor je uit.

 

Maak een afspraak

Een greep uit alle kasten

359 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen