Maatkasten bij onze klanten thuis

Met een maatkast kan je alle hoekjes en kanten in huis optimaal benutten. Plaatsbesparend én ruimtescheppend. Hier tonen we enkele realisaties van maatwerk bij klanten thuis.

Binnenkijken bij klanten

Gepost op 26/02/2020

Maatkasten kunnen overal in huis geplaatst worden. Denk jij bij maatwerk vooral aan de slaapkamer of dressing? Toch gaan de mogelijkheden veel verder, want we bieden super handige opbergoplossingen aan voor alle kamers in huis! Denk maar aan de wasplaats, garage, zolder, hal, woonkamer, enzovoort. Of woon je in een compact appartement? Dan zijn maatkasten vaak nóg nuttiger, omdat je zo alle ruimte maximaal kan benutten. Enkele klanten tonen je hier de inbouwkasten die op maat van hun interieur geplaatst werden. Overweeg je ook een maatkast? We helpen je graag met kiezen.

Bij Eva & Tom in Brussel.

In het appartement van Eva en Tom hebben we deze prachtige, donkere maatkasten van Noteborn geplaatst. Hier werd er bewust voor gekozen om 1 type kast overal te laten terugkomen. In de hal, slaapkamer en zelfs in de badkamer.

Geef toe, zo’n kast geeft zeker een meerwaarde aan je badkamer. Een stijlvolle oplossing om je handdoeken, cosmetica en ander toiletgerief in op te bergen. Dat betekent niet dat je geen extra rek of console mag voorzien. Beide kunnen.

We kozen voor dezelfde maatkast in verschillende ruimtes in ons appartement.

Eva & Tom, tevreden Gero klanten

Bij Dirk & William in Antwerpen.

Gero klanten Dirk en William waren zo gastvrij om een inkijk in hun dressing te geven. Zij kozen voor een prachtige maatkast met legplanken en laden. De prachtige, glazen deur zorgt voor een prachtige afwerking in de gang van hun slaapkamer.

Deze dressing maakt onze outfits kiezen veel aangenamer.

Dirk & William, tevreden Gero klanten

Bij Sofie in Berlaar.

Sofie woont in een prachtige, modern landelijke villa in Berlaar, midden tussen de weilanden. Bij haar hebben we verschillende maatkasten geplaatst. Op de zolderkamer, op de overloop, in de hal en in haar bureau. Zij koos overwegend voor witte, greeploze kasten. In de bureau kozen we voor een donkere kleur, omdat dit het karakter van de glazen binnendeuren met smeedijzer versterkt.

Dankzij deze maatkasten benut ik echt ieder hoekje en kantje in huis.

Sofie, tevreden Gero klant

Bij Mieke in Walem.

Ook Mieke is blij met haar nieuwe maatkast. Zij koos voor een volledig opengewerkte kast. De indeling is super praktisch. Er zijn hangroedes waar nodig, leggers voor broeken en vele legplanken voor shirts en truien. 

Deze maatkast is super praktisch! Alles is voorzien.

Mieke, tevreden Gero klant

Bij Marijke & Walter in Itegem.

Dit lieve koppel plaatste deze maatkasten na het vertrek van hun dochter uit haar voormalige slaapkamer. Nu wordt deze ruimte eerder als hobbyruimte gebruikt. Ook al lopen de wanden van deze zolderkamer schuin en komt het plafond samen in een puntdak; dankzij deze handige kasten hebben we toch veel opbergruimte.

De kinderkamer van onze dochter werd omgebouwd tot hobbykamer met extra veel opbergruimte.

Marijke & Walter, tevreden Gero klanten

Bij Koen in Antwerpen.

Hier kijken we binnen in de slaapkamer van Koen. Hij koos voor een prachtige, donkere kast over de volledige breedte van de kamer. In deze slaapkamer is er zelfs een extra uitsparing voor een ventilatiesysteem voorzien. Zoals je ziet, sluit de kast hier netjes op aan. Dus oplossingen voor ongelijke plafonds, met uitsparingen, zijn zeker geen uitzondering.

Deze maatkast sluit perfect aan op de uitsparing van de ventilatieschacht aan het plafond.

Koen, tevreden Gero klant

Realisaties in kinderkamers. 

Ook in kinder- en jeugdkamers wordt er regelmatig voor een maatkast gekozen. Want zo kan je die bergen speelgoed, beddengoed, kledij, ... netjes opbergen.

Nog veel meer andere realisaties.

Daarnaast hebben we nog honderden andere realisaties op onze palmares staan. In onze winkel kunnen we je nog veel meer andere voorbeelden tonen. Ook in de brochure van de fabrikanten kan je nog veel meer inspiratie opdoen. Informeer hier ook gerust naar. Dan tonen we je alle opties.

 

Wil je ook een maatkast bij jou thuis?

Nu je enkele van de vele mogelijkheden gezien hebt, overweeg je misschien ook een maatkast bij jou thuis? Dat kan! Welk type kast zoek je? Voor welke kamer? En in welke woonstijl? Heb je interesse in een vrijblijvende offerte voor maatwerk? Aarzel dan niet om een afspraak te maken met een van onze interieuradviseurs. Zij tekenen met plezier een ontwerp op maat voor je uit. Welkom in afdeling 11.

Onze werkwijze

  • Kennismaking

Kom na afspraak langs in onze slaapafdeling, voor een eerste kennismaking. Dan bespreken we alle ideeën en bekijken we alle mogelijkheden voor jouw woonst.

  • 3D-ontwerp op maat

We maken vrijblijvend een 3D-simulatie en uitgebreide offerte voor jou. Zo krijg je een beter inzicht van hoe jouw maatkast er in werkelijkheid zal uitzien.

  • Opmeten bij jou thuis

Om ervoor te zorgen dat je nieuwe maatkast perfect past, zal een van onze vakmensen ieder hoekje en kantje nauwkeurig komen opmeten.

  • Levering

Wanneer je bestelling in ons magazijn toekomt, verwittigen we jou en contacteren we je voor een afspraak voor de plaatsing.

  • Montage

Maatwerkkasten worden altijd door onze vakmensen gemonteerd. Zij zijn hierin gespecialiseerd, dus dan zijn we er zeker van dat alles vlotjes verloopt.

  • Garantie

Daarna kan je zorgeloos genieten van je nieuwe kast. Wij geven 10 jaar garantie op alle bewegende onderdelen van je kast.

 

Maak een afspraak

 

Inspireer anderen