Hotelbed

Droom je al langer van een echt hotelbed in je slaapkamer? Dan is het hoog tijd om jouw droom werkelijkheid te maken. Bezoek snel onze vernieuwde slaapafdeling.

Waarom slaap je zo goed in een hotelbed?

Tophotels weten al langer hoe belangrijk een ergonomisch bed is. Daarom spenderen ze zoveel aandacht aan het slaapcomfort. Een goede nachtrust is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van de hotelbeleving. Slaap je slecht, dan zal je deze locatie waarschijnlijk niet aanraden aan vrienden en familieleden.

Het geheim van een hotelbed zit eigenlijk in drie dingen:

Alles begint met de matras. Bij een hotelbed is het belangrijk dat de hardheid/zachtheid niet te extreem is. Men wil namelijk elke gast het juiste comfort bieden. Daarnaast is het belangrijk dat de matras goed ventileert en regelmatig vervangen wordt. Naast de matras valt het belang van een ergonomisch hoofdkussen niet te onderschatten. Veel hotels en B&B's leggen meerdere hoofdkussens op een kamer, zodat gasten zelf kunnen kiezen welke het meest comfortabel ligt. Tenslotte is er nog het bedtextiel. Kwalitatief, frisgewassen beddengoed draagt bij aan de hele beleving.

Elegante hoofdborden.

Dé blikvanger van een hotelbed is het hoofdbord. Dit paneel wordt meestal bekleed met stof of leder. Bovendien worden er vaak extra versieringen aangebracht, zoals contraststiksels of knopen. Dit alles draagt bij aan de luxueuze uitstraling van een hotelbed.
 

Bedden voor hotels.

Baad je een hotel, B&B of vakantiehuis uit en zoek je nog comfortabele bedden? Kom dan zeker eens langs. Onze slaapadviseurs bespreken graag jouw plannen. Ze stellen een pakket op maat samen, eventueel in combinatie met andere meubelen en accessoires voor de kamers.

Hotelbed in je slaapkamer.

Wil je het hotelgevoel naar je slaapkamer brengen? Bij Gero vind je de perfecte boxspring, matras en hoofdkussens. Daarna kan je in onze winkel ook een leuke dekbedovertrek meenemen. Kortom: alles voor jouw hotelbed is in onze toonzaal te vinden.