Eenpersoonsbedden

In onze collectie zitten de mooiste 1-persoonsbedden voor kinderen en volwassenen.

Een eenpersoonsbed komt altijd van pas.

Is jouw kleine spruit net iets te groot voor een baby- of peuterbed? Dan is het tijd voor een eenpersoonsbed. Kies voor een model in een specifiek thema of ga voor een tijdloos ontwerp dat meegaat tot hun tienerjaren. Eenpersoonsbedden komen ook later van pas, bijvoorbeeld in een studentenkot. Want daar is er meestal onvoldoende plaats om een groter exemplaar te zetten. Deze bedden zijn zelfs geschikt om een extra kamer om te toveren in een logeerruimte.

 

Eenpersoonsbedden voor kinderen.

Een 1-persoons kinderbed mag gerust een speelse uitstraling hebben. Daarom hebben we een heleboel themabedden in huis gehaald. Die vormen de ideale speelplek op een regenachtige dag. Daarnaast vind je ook nog (half)hoogslapers voor één persoon in onze collectie. Die zijn ideaal voor kinderkamers met bescheiden afmetingen, omdat de ruimte onder het bed wordt gebruikt als bureautafel of opbergruimte. 

Eenpersoonsbedden voor volwassenen.

Natuurlijk vind je in onze slaapafdeling ook mooie eenpersoonsbedden voor volwassenen. Er zijn verschillende stijlen om uit te kiezen. De meeste eenpersoonsbedden zijn 90 x 200 cm groot, maar we hebben ook bredere modellen voor slapers die graag iets meer ruimte hebben (bv. 120 x 200 cm). Wil je ze eens testen? Bezoek dan onze toonzaal in Lier. Daar kan je een heleboel bedden vergelijken.

Alles voor jouw slaapkamer.

Wie een 1-persoonsbed koopt heeft waarschijnlijk een bijpassende kleerkast of nachttafel nodig. Die vind je ook bij Gero. In onze collectie zit alles voor de aankleding van jouw slaapkamer. Ja, we hebben zelfs hoofdkussens, dekbedovertrekken, verlichting en andere accessoires. Breng snel een bezoekje en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. 

Inspireer anderen