Catalogus.

Hij is er! Doorblader hem hier & laat je inspireren.

Catalogus

Magazine

Blijf op de hoogte van onze wooncollectie.

Twee keer per jaar lanceren we een gloednieuwe woonboek, in de vorm van een magazine en dikkere catalogus. Daarin tonen we je steeds de laatste woontrends en onze allernieuwste collectie meubelen en woonaccessoires. Inspiratie in overvloed dus! En dat is niet alles. Enkele woonadviseurs tonen hun favoriete items én we laten je binnenkijken bij klanten thuis.

In de winkel of brievenbus.

Heb je liever een papieren versie in handen? Haal dan jouw gratis exemplaar in de winkel. Of neem een kijkje in je brievenbus, als je in de ruime regio rond Lier woont.

Doorblader de nieuwe catalogus online.

Ben je helemaal digital fit? Dan kan je de Gero-catalogus ook online doorbladeren. Tip: Zoom in & uit onderaan rechts en versleep de cursor om alle pagina's in detail te bekijken en zet je scherm in 'fullscreen modus'. Veel leesplezier.

We willen je telkens opnieuw blijven inspireren!

Kristien & Sofie Geets

Iedereen moet zich thuis voelen bij Gero. Van harte welkom iedereen!

Kristien & Sofie Geets

Nog meer inspiratie in de winkel.

Het aantal pagina's is niet oneindig. We kunnen je dus maar een kleine greep uit de volledige collectie tonen. In onze winkel vind je nog veel meer andere meubels en woonaccessoires. Onze interieuradviseurs staan voor je klaar met de beste tips & tricks. Welkom!

Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste wooncollectie en interieurtrends?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Inspireer anderen