check
13 woonafdelingen
check
15 000 m² meubels
check
2 jaar gegarandeerd garantie

Een decor om in te wonen.

Binnenkijken bij klanten
Gepost op 25 januari 2021

Een oude boerderij omtoveren tot een lichte en luchtige gezinswoning.... Gezin B. uit Emblem had het geluk om deze droom te verwezenlijken. Op onze zoektocht naar een geschikte locatie voor een fotoshoot mochten we bij hen een kijkje komen nemen. We waren meteen verliefd!
Een hele ploeg medewerkers en fotomodellen namen de boel over gedurende twee volle dagen, maar daar maalde de familie niet om. Meer nog, de gastvrijheid waarmee ze ons verwelkomde was hartverwarmend. Dankjewel nogmaals hiervoor familie B.!
Wil je ook persoonlijk interieuradvies van Gero? Maak hier een afspraak

# Scene 1

Samen een spel spelen zorgt (bijna) altijd voor warme herinneringen. Want verliezen is misschien niet altijd even leuk... Maar speel het in een woonkamer als deze en de herinnering wordt er enkel mooier op.

# Scene 2

De hoofdrol is hier weggelegd voor een design salon met veel karakter en pit. Haar zachte kant komt wel meteen naar boven als je je neervlijt. Het zitcomfort van dit model is namelijk onovertroffen!

# Scene 3

" Aaaan taaafel!" Mama of papa die je aan tafel roept, de geur van een warme maaltijd... Een tafel om samen aan te genieten van al dat lekkers, dat is toch het centrum van elk gezinsleven?

# Scene 4

Wegdromen of huiswerk maken? Een hele moeilijke keuze voor sommige kinderen. Maar elke keuze is best ok... als het maar kan aan een bureau als deze.

# Scene 5

Een bed dat groot genoeg is voor het hele gezin is vitaal voor een belangrijke basisbehoefte: knuffelen!

# Scene 6

Er was slechts één iets dat we niet konden verhuizen tijdens deze fotoshoot. Dat was de mooie String wandcombinatie. De witte kleur en transparante lijnen zorgen er voor dat dit meubel niet alle aandacht weg trekt van de woning zelf. En geef toe, deze is ook wel een scène waard.

# Video

Twee volle dagen werkten een omvangrijk team met hart en ziel aan deze foto- en videoreportage. Zoveel talent op één plek samengebracht... dat kan enkel voor een prachtig resultaat zorgen. Vond je de foto's hierboven al mooi? Kijk ook eens naar deze video* hieronder en laat ons zeker weten wat je ervan vond!

*De video werd gemaakt nav een campagne rond slapen en is niet meer actueel

Binnenkijken bij

Bekijk alles

VillaVip

Kijk mee binnen in VillaVip Berlaar, een woning waar mensen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel.

Lees meer

Alle ruimte om jezelf te zijn

Kijk binnen in deze stijlvolle nieuwbouwwoning waarvan Gero.Apart de totaalinrichting verzorgde.

Lees meer

Prachtige B1B in centrum Lier

Voor deze B&B in Lier zorgde Gero.Apart voor even stijlvol en origineel interieur als de authentieke gevel van het pand.

Lees meer

Strak design rond de open haard

Wat doe je wanneer je toe bent aan nieuwe meubelen? Laat je inspireren door Gero.Apart bij de realisatie van jouw droominterieur.

Lees meer