Bijzettafels

Bijzettafels zijn onmisbaar in je interieur. Gebruik ze als decoratief item en plaats er een handvol accessoires of planten op. Of schuif er enkele bij elkaar en gebruik ze als salontafeltjes.

Een greep uit alle bijzettafels

78 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Mooi en praktisch.

Een bijzettafel zal vaak van pas komen. Gebruik ze bijvoorbeeld tijdens het tv-kijken om een zakje chips en een drankje op te plaatsen. Ook in een kinderkamer kan een bijzettafeltje erg handig zijn. Het is zelfs bruikbaar als nachtkastje.

In onze collectie zijn er zoveel verschillende modellen en kleuren dat je ongetwijfeld een leuke bijzettafel vindt. Hou je van een charmevolle landelijke bijzettafel? Eentje met een klassiek ontwerp in eik? Of ga je voor een stoere zwarte bijzettafel in metaal? Er is voor ieder wat wils.

Ontdek alle bijzettafels in de toonzaal.

Ontdek de uitgebreide collectie bijzettafels en bezoek onze showroom in Lier. Onze medewerkers helpen je graag bij de keuze van het perfecte bijzettafeltje. We hebben een heleboel modellen in stock, zodat je jouw nieuwe aankoop meteen naar huis kan nemen. Lukt dat niet? Dan kan je nog altijd voor een levering kiezen.