Matrassen

Een goede matras zal mee bijdragen tot de kwaliteit van je nachtrust. Laat je daarom zeker adviseren door onze slaapexperts in de winkel.

32 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Een matras is persoonlijk.

De een wil een zachte matras, de ander slaapt liefst op een hard model. Op het vlak van matrassen heeft iedereen een eigen voorkeur. Daarom hebben we een groot aanbod voorzien, zodat iedereen de perfecte matras kan vinden. Onze slaapadviseurs zoeken graag een matras op maat van jouw lichaamsbouw en slaapvoorkeur.

Het belang van een ergonomische matras.

Een ergonomische matras zorgt ervoor dat de drukpunten van het lichaam (schouders, bekken …) ontlast worden. Bij een te harde of te zachte matras, zal je rug geen mooie rechte lijn vormen, waardoor deze niet voldoende kan rusten. Je zal niet alleen slecht slapen, maar ook lichamelijke ongemakken ondervinden. Daarom is de keuze van de juiste hardheid en materialen zo belangrijk. 

Alle formaten.

In onze collectie zijn heel wat matrassen voor eenpersoonsbedden te vinden. Die zijn ongeveer 90 x 200 cm groot. Maar ook voor tweepersoonsbedden is er een overvloed aan keuze. Naast de standaardmaten van 180 x 200 cm zijn er tevens extra brede modellen, voor slapers die graag wat meer plaats hebben. Wil je beide een andere hardheid, maar toch geen spleet tussen de matrassen? Leg er dan een topper op.

Kom onze matrassen testen.

Een matras kopen kan niet zonder deze eerst te testen. Kom daarom eens proefliggen in onze winkel en ontdek zelf de verschillen tussen de diverse modellen. Onze slaapexperts zoeken graag een matras op maat.