Boxsprings

De sleutel tot een aangename dag? Een nog betere nacht. Kies daarom voor een stijlvolle boxspring die je een zalige nachtrust zal bezorgen.

Een greep uit alle boxsprings

22 resultaten gevonden
Categorie
Subcategorie
Kenmerken
Materiaal
Stijl
Hoofdkleur
Inspireer anderen

Boxsprings voor elke slaper en slaapkamer.

Op het vlak van boxsprings zijn er een heleboel mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld extra harde modellen, maar ook superzachte varianten. Daarnaast vind je op onze slaapafdeling ontelbaar veel stijlen. Landelijk, modern, klassiek ... voor elke slaapkamer is er een passend model. En vergeet niet dat we ook een aantal verstelbare boxsprings hebben (al dan niet elektrisch). Zo kan je extra comfortabel in bed een spannend boek lezen of nog wat TV kijken. De perfecte lighouding heb je in een oogwenk gevonden. 

Boxspring kopen?

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve boxspring is er maar één adres: Gero in Lier. Hier vind je sowieso een mooi boxspring, met of zonder een matras. Voor elke slaapstijl en elk budget hebben we een passend model. Goed om te weten; doorheen het jaar zijn er vaak speciale deals op boxsprings (niet alleen tijdens de solden). Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.