Gero.APART

Totaaladvies voor jouw interieur

 

Gero.Apart - van meubeladvies tot totaalinrichting

Gero.Apart is een nieuwe service voor de totaalinrichting van je woning of appartement. Om je te inspireren hebben we in de showroom ook een appartement van 80 m2 gebouwd. 

Onze interieurexpert maakt een volledig uitgewerkt moodboard - met interieuradvies op maat van jouw wensen. Ben je tevreden? Dan gaan we in de showroom samen op zoek naar de juiste meubels, die passen bij jouw smaak en budget.

 

De weg naar je droomwoning

 • Afspraak maken

  Welke interieurplannen heb je? Van welke stijl word je warm? Wij helpen je bij de volledige inrichting van je woning. Maak een afspraak met onze interieurexpert voor professioneel en persoonlijk interieuradvies.

 • Moodboard op maat

  Na ons gesprek gaan wij meteen aan de slag om een moodboard uit te werken op maat van jouw smaak en de afmetingen van je woning. Wil je toch nog iets veranderen? Dan doen we dat meteen ter plekke.

 • Alle meubels onder 1 dak

  Alle meubels van het moodboard staan in onze showroom. Je kan ze dus meteen ontdekken en alle mogelijkheden qua kleur en uitvoering bespreken met je interieurexpert.

 • €290 of gratis

  Een volledig uitgewerkt advies kost €290. Dit bedrag wordt terugbetaald bij de totaalinrichting van je woning met meubels van Gero. Vraag gerust naar de voorwaarden in de winkel.

Het resultaat? Kijk binnen bij Camillia en Hugo

Het koppel uit Berlaar verhuisde van een huis naar een modern appartement. Ze gingen voor het volledige interieur ten rade bij Gero, van de eettafel tot het bed. Een optimale benutting van de opbergruimte was daarbij essentieel.

"Tafelen staat bij ons centraal. Samen gezellig eten, de krant lezen … onze eettafel mocht dan ook een echte eyecatcher zijn."

Camillia

De eettafel is van Studio Puro, het Belgische huismerk van Gero. Het koppel koos er stoelen met afgeronde vormen bij om de combinatie met de strakke tafel weer in evenwicht te brengen. De lederen look met gestikte naad zorgden voor een stoere toets.

Overdag willen Camillia en Hugo liever niet op hun tv-scherm kijken als ze aan tafel zitten. Vandaar de op maat gemaakte schuifdeuren van Noteborn. In overleg met de interieurexpert werd gekozen voor strak en tijdloos wit, wat zorgde voor een ruimtelijk gevoel.

Interieuradvies in het teken van jouw thuisgevoel.

Gero.Apart is een service waarbij je een totaalinterieur op een presenteerblaadje krijgt. Het is een kleine stap met een groot resultaat, waar je jarenlang elke dag plezier aan zal beleven. Want jouw thuisgevoel, daar draait het om bij Gero.

 

Maak een afspraak

Gero is er uiteraard ook voor grote woningen.

Met een showroom van meer dan 15.000 m2 en 15 afdelingen bieden wij een uitgebreid aanbod voor alle interieursmaken en woonruimtes. Ook als je op zoek bent naar maatwerk kan je bij Gero terecht. Laat je inspireren door onze realisaties.

Meer inspiratie